Допълнение, от което се нуждаете за експлозивен растеж на мускулите

Въпреки че е възможно да се постигне растеж на мускулите само с редовни тренировки, приемането на хранителна добавка може да ви помогне да постигнете по-добри резултати.

Най-добрата мускулна добавка може да се използва за увеличаване и ускоряване на растежа на мускулите, ако се използва в комбинация с добра диета и тренировка.
В тази статия ще ви кажа точно какви са най-добрите добавки, които можете да използвате, за да ускорите растежа на мускулите естествено и безопасно.
Най-добри мускулни добавки за изграждане на мускулен растеж

Какви са най-добрите мускулни добавки? Най-добрите мускулни добавки са:
• креатин.
• ХМХ добавки.
• Суроватъчен белтък.
• Бета-аланин.
• Тестостеронови бустери.
Добавките от BCAA също са полезни при предотвратяването на разграждането на мускулите. Имайте предвид, че тези добавки, споменати по-горе, не идват с опасни странични ефекти.
Бележки за добавките

Добавките не могат да ви осигурят максимални мускулни печалби, ако липсват програми за хранене и упражнения.
За да получите мускули, трябва да ядете достатъчно калории и протеини, както и упражнения, в идеалния случай с тежести. Веднъж след като схемите за хранене и упражнения са под контрол, може да помислите за хранителни добавки.
Креатин и протеинови добавки са вероятно най-ефективният избор за мускулна печалба, но други добавки могат да бъдат от полза за определени хора.
заключение

Допълнението може днес да се разглежда като необходимост, а не като опция за допълване на балансирана диета. Тъй като условията, при които възниква мускулен растеж, изискват прецизност по отношение на хранителния статус, който постигаме, една добра диета, независимо колко добре балансирана е, просто не може да изпълни тази функция.
Креатин, бета-аланин и суроватъчен протеин – като трите големи добавки за културизъм – могат да се получат само в достатъчно количество в допълнителна форма.
Достатъчно количество рибено масло, от което да се извличат Омега-3 мастни киселини, ключови витамини и минерали, както и аминокиселини от веригата на клонове също липсват в храните, които ядем.
От 90-те години на миналия век добиването на атлетичния край е било процес на консумация на правилните хранителни вещества в правилните съотношения.
Просто казано: с правилната добавка процесът на изграждане на мускули, загуба на мазнини и усилване на работата се постига значително по-лесно. И, за разлика от по-малко от естествени средства, резултатите са трайни.
Изпробвайте това малко упражнение известно време: следвайте плана за допълване, предоставен по-горе, за поне три месеца. След това се откажете от употребата на добавки за още три месеца и наблюдавайте какво се случва.
Разбира се, повечето маркетинг на добавки включва реклама и някои компании правят гадните скандални твърдения, но няма тайна защо индустрията на добавките процъфтява. Допълненията работят.

 

Steroids