видове мъжки безплодие

Когато става въпрос за безплодие, най-общо една трета от случаите може да се дължи на мъжете. И има два основни типа мъжки стерилитет трябва да знаете.

Много хора мислят, на безплодието като проблем на жената, но в действителност проблемът често се намира на мъжкия. Мъж фактор за стерилитет допринася значително за двойки безплодие в много случаи. Това е защо плодовитостта клиники ще искат да тестват мъжете, така и жените, които влизат в техния офис, търсещи помощ за безплодие.

Какво е мъжкото безплодие?

Мъж безплодие е често срещан проблем, който засяга репродуктивната мъже. Когато двойки не са в състояние да зачене след необезопасен секс през най-малко една година, е важно и за двамата партньори трябва да бъдат проверени от техните лекари. Един на всеки трима случаите на безплодие са свързани с проблеми с партньора.

Видовете мъжки безплодие

Има 2 вида мъжки безплодие:

  1. първично безплодие: не сте в състояние да подкрепите бременност след минимум 1 година
  2. вторично безплодие: Вие сте били в състояние да подкрепи концепция поне веднъж, но сега не са в състояние

Честите причини за мъжкото безплодие

  • Нисък брой на сперматозоидите. Спермата брои може да има огромни вариации от един човек на следващия, но средно нормална сперматозоиди брой варира от около 15 за да 200 000 000 сперматозоиди на милилитър. Всичко по-малко от 15 000 000 се счита за ниско и безплодно.
  • Слаба подвижност. Дори да има много сперма, ако не могат да го направят, няма да има значение. Сперматозоидите трябва да пътуват до яйцето за торене, а сперматозоидите на някои мъже просто не са способни да направят пътуването, защото са или твърде бавни, или не се придвижват напред.
  • Нарушена морфология на сперматозоидите. В условията на език, това означава, че сперматозоидите нямат нормална форма. Нормалната сперма има дълга опашка и овална глава, докато тези с необичайна морфология могат да причинят безплодие.

Мъжко решение за безплодие

Ако сте мъж, има един начин, че можете да направите, за да се предотврати и дори лечение на безплодие. Можете да използвате Фертилитибленд, един от качествените мъжки добавки за Фертилитет. Компанията “Далас”. Фертилитибленд за мъже работи въз основа на активните си съставки:

  • Аминокиселината, L-карнитин, е доказано, че е от решаващо значение за образуването на здрава сперма.
  • Витамини с и е, зелен чай и селен са всички мощни антиоксиданти, които спомагат за подобряване на броя на сперматозоидите и качеството.
  • АНТИОКСИДАНТНАТА ферментна киселина също е доказано, че подобрява качеството на сперматозоидите.
  • Витамини от цинк и B (B6, B12 и фолиева киселина) са критични хранителни вещества в мъжките репродуктивни системи за няколко ползи, включително хормон метаболизъм, образуване на сперматозоиди и подвижността.

Като естествена хранителна добавка, Фертилитибленд е абсолютно ефективен и няма странични ефекти.

 

 

Fertility Blend