Όλα για ασθένειες του προστάτη: συμπτώματα και θεραπεία

Ο εντοπισμός των συμπτωμάτων της νόσου του προστάτη νωρίς μπορεί να προλάβει περισσότερο σοβαρά προβλήματα. Αυτή η θέση είναι για την ασθένεια του προστάτη, θα συζητήσουμε τα συμπτώματα και τη θεραπεία.

Συμπτώματα και θεραπεία της ασθένειας του προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας αδένας στους άνδρες. Αυτό βοηθά στο να γίνει το σπέρμα, το υγρό που περιέχει το σπέρμα. Ο προστάτης περιβάλλει το σωλήνα που μεταφέρει τα ούρα μακριά από την ουροδόχο κύστη και έξω από το σώμα.

προστάτη Ένας νεαρός άνδρας είναι περίπου το μέγεθος ενός καρυδιού. Αναπτύσσεται αργά μεγαλύτερο με την ηλικία. Εάν παίρνει πάρα πολύ μεγάλο, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αυτό είναι πολύ κοινό μετά την ηλικία των 50. Οι ηλικιωμένοι άνδρες παίρνουν, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουν πρόβλημα προστάτη.

Οι κοινές ασθένειες του προστάτη

  • Προστατίτιδα-φλεγμονή, που συνήθως προκαλείται από βακτήρια.
  • Διευρυμένη προστάτης, ή καλοήθης υπερπλασία του προστάτη-ένα κοινό πρόβλημα σε ηλικιωμένους άνδρες που μπορεί να προκαλέσει ντρίμπλα μετά την ούρηση ή μια ανάγκη να πάει συχνά, ειδικά τη νύχτα.
  • Καρκίνος του προστάτη-ο καρκίνος του προστάτη είναι κοινός μεταξύ των Αμερικανών ανδρών. Η ευκαιρία σας να έχετε καρκίνο του προστάτη μπορεί να επηρεαστεί από την ηλικία σας, την ανθρώπινη φυλή, την οικογενειακή ιστορία και τη διατροφή σας.

Τα συμπτώματα των ασθενειών του προστάτη

  • Προστατίτιδα. Η προστατίτιδα είναι μέση ή χαμηλότερη οσφυαλγία, συχνή ούρηση, επείγων χαρακτήρας, πόνος ή καύση με ούρηση, ανάγκη ούρησης τη νύχτα, πόνος ή δυσφορία στην περιοχή μεταξύ του όσχεου και του ορθού.
  • Καλοήθης υπερπλασία του προστάτη. Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη είναι συχνή ούρηση, ξαφνική ανάγκη για ούρηση, δυσκολία στην ούρηση, ακράτεια ούρων, ούρηση τη νύχτα, ντρίμπλα μετά το τελείωμα της ούρησης, αίσθημα ότι η ουροδόχο κύστη δεν έχει αδειάσει πλήρως, τεντώνοντας ούρηση ή προσπαθεί να αναγκάσει τα ούρα έξω, πόνος ενώ ούρηση, αίμα στα ούρα, μια αδύναμη ροή των ούρων.
  • Καρκίνος του προστάτη. Ο καρκίνος του προστάτη συνήθως δεν έχει συμπτώματα. Αλλά σε μεταγενέστερα στάδια, ο ερεθισμός από τη διάδοση του καρκίνου μπορεί να προκαλέσει: ακράτεια ούρων, αίμα στα ούρα, πόνος γύρω από την πυελική περιοχή ή σε περιοχές όπου ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί, ανικανότητα, αναιμία, πόνος στην πλάτη, οστικό άλγος, κατάγματα, πρήξιμο στα πόδια.

Πρόληψη και θεραπεία για τα συμπτώματα της ασθένειας του προστάτη

  • Μια δίαιτα χαμηλή σε κορεσμένα λιπαρά και υψηλή σε φρούτα και λαχανικά μειώνει τον κίνδυνο του διευρυμένου προστάτη.
  • Οι αιτίες του καρκίνου του προστάτη είναι στην πραγματικότητα ακόμα άγνωστες. Ωστόσο, οι ειδικοί συστήνουν να τρώτε μια υγιεινή διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά για να αποτρέψετε τον καρκίνο.
  • Για την πρόληψη και τη θεραπεία της προστατίτιδας, οι εμπειρογνώμονες συστήνουν καλή υγιεινή, συμπεριλαμβανομένης της διατήρησης του πέους καθαρό.

Ένας πιο σημαντικός τρόπος για την πρόληψη και τη θεραπεία των συμπτωμάτων των ασθενειών του προστάτη λαμβάνει ProstaSure. Τι είναι το ProstaSure; Είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα για την υποστήριξη της υγείας του προστάτη. Τα βασικά συστατικά στο ProstaSure είναι βιταμίνη ε, είδε palmetto, νύχι της γάτας, βιταμίνη Β6, πράσινο τσάι και τσουκνίδα.

Δεν υπάρχουν πρόσθετες ουσίες, πληρωτικά, χημικά, χημικές ουσίες, ή άλλα ανασφαλή μείγματα στο ProstaSure που μπορεί να υποβαθμίσει τη γενική ευεξία σας. Με την κανονική ποιότητα, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς όταν χρησιμοποιείτε την εξίσωση όλη την ώρα.

 

Male Extra