Φυσικό λιπαντικό για κόλπου ξηρότητα σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες

Κολπική ξηρότητα είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, αλλά υπάρχουν φυσικά λιπαντικά για την αγωγή αυτή.

Η κολπική ξηρότητα είναι επιβαρυντική κατάσταση, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Παρά το γεγονός ότι μια γυναίκα μπορεί να εμφανίσουν φαγούρα, ξηρότητα άβολα σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της ζωής της, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αυτό μεταξύ των ηλικιών 40 έως 50, τα χρόνια πριν από την εμμηνόπαυση.

Η κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μιας γυναίκας με αρνητικό τρόπο, αν undealt με? κολπική ξηρότητα μπορεί να κάνει σεξ απωθητικό για πολλές γυναίκες, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση. Είναι επίσης εύκολο να αισθάνονται αποσπούν την προσοχή από τον πόνο ή φαγούρα στην ημέρα με την ημέρα η ζωή, η οποία μπορεί να εμποδίσει την εμπιστοσύνη μιας γυναίκας, καθώς και την άνεση της.

Οι θεραπευτικές επιλογές.

Υπάρχουν αρκετές θεραπείες ιατρική συνταγή για να ανακουφίσει την κολπική ξηρότητα που περιλαμβάνουν τοπική και στοματική οιστρογόνα.

Ωστόσο, υπάρχουν και φυσικές θεραπείες, συμπληρωμάτων διατροφής και αλλαγές στον τρόπο ζωής που μπορούν να βοηθήσουν, καθώς και over-the-counter λιπαντικά που είναι φυσικά και να βοηθήσει να ανακουφίσει τα συμπτώματα της κολπικής ξηρότητας.

Αυτά είναι πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας, και να πειραματιστούν με, που δεν απαιτούν συνταγή ή επίσκεψη στο γραφείο του γιατρού.

Το καλύτερο φυσικό λιπαντικό για κόλπου ξηρότητας σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

Αν επιλέξετε το φυσικό λιπαντικό ως μία από τις επιλογές θεραπείας για κολπική ξηρότητα στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, σας συνιστούμε YesOB!

YesOB ή ΝΑΙ βάση το πετρέλαιο λιπαντικό είναι εντελώς φυσικό και ακόμη και οργανικά.

The ingredients of YesOB include Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Butyrospermum parkii (Shea butter), Prunus dulcis (Sweet almond oil), Cera alba (Bees wax), Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Tocopherol (Vitamin E).

YES Lubricants are free from harmful synthetic chemicals. This means that you need have no worries or concerns about what you are putting on your most sensitive tissues.

Not only that, but you’ll find that YesOB natural & pure formulations result in the kind of luxurious lubrication that synthetic products cannot match.

Yes OB