Θεραπεία για χαμηλή προγεστερόνη

Εάν τα επίπεδα προγεστερόνης σας είναι χαμηλά και ψάχνετε για τις φυσικές θεραπείες, τότε θα τα βρείτε σε αυτή τη θέση. Η προγεστερόνη είναι μια σημαντική ορμόνη που βοηθά στη διατήρηση μιας υγιούς γονιμότητας.  Αυτό το άρθρο θα σας δείξει για την καλύτερη θεραπεία για χαμηλή προγεστερόνη.

Η προγεστερόνη είναι το κλειδί στην κανονική λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος, τη ρύθμιση του εμμηνορροϊκού κύκλου της γυναίκας, και μια σειρά άλλων συστημικών λειτουργιών συμπεριλαμβανομένων του δέρματος, του αίματος, και την υγεία των οστών.

Κατά συνέπεια, όταν εμφανίζεται μια ανεπάρκεια προγεστερόνης, η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες παρενέργειες και τα συμπτώματα, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Ευτυχώς, υπάρχουν απλές θεραπείες για να διευκολύνει το θέμα της υγείας.

Κρατήστε ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις θεραπείες για τα χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης σε γυναίκες.

Χαμηλή προγεστερόνη πρωταρχικές αιτίες

Η εμμηνόπαυση είναι η πρωταρχική αιτία των χαμηλών επιπέδων προγεστερόνης. Μόλις φτάσετε στην εμμηνόπαυση, οι ωοθήκες σας αρχίζουν μειώνοντας την παραγωγή των σεξουαλικών ορμονών όπως η προγεστερόνη.

Πρόσθετες αιτίες της χαμηλής προγεστερόνης περιλαμβάνουν υψηλά επίπεδα οιστρογόνων, το άγχος, τη διατροφή, τη διατροφή και την άσκηση.

Χαμηλότερα επίπεδα προγεστερόνης μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες όπως ανώμαλες περιόδους, κολπική ξηρότητα, μειωμένη γονιμότητα, διαταραχές του ύπνου, εξάψεις, αυξημένη κοιλιακό λίπος, εναλλαγές της διάθεσης, απώλεια όγκου του μαστού και της αραίωσης των μαλλιών.

Άλλα συμπτώματα της χαμηλής προγεστερόνης περιλαμβάνουν την ακμή, το άγχος, ξηροφθαλμία, κρίσεις πανικού, εναλλαγές της διάθεσης, μυϊκούς σπασμούς, δυσκοιλιότητα, κόπωση, αϋπνία, κατακράτηση νερού και υψηλή χοληστερόλη.

Απλές φυσικές θεραπείες για χαμηλή προγεστερόνη.

  1. Αυξήσετε την πρόσληψη των βιταμινών Β και C, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση των επιπέδων προγεστερόνης.
  1. τρώγοντας περισσότερα τρόφιμα με ψευδάργυρο, όπως τα ψάρια κέλυφος.
  2. Ελέγξτε τα επίπεδα στρες σας, καθώς η κορτιζόλη απελευθερώνεται αντί της προγεστερόνης σε υψηλές περιόδους στρες και μειώνει τα επίπεδα προγεστερόνης.

Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία επιλογή για χαμηλή προγεστερόνη

Η φυσική κρέμα προγεστερόνης όπως η Proferia μπορεί να είναι μια αποτελεσματική και ασφαλής θεραπεία για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που προκαλούνται από χαμηλή προγεστερόνη.

Η proferia είναι ένα αποκλειστικό αποκλειστικά φυσικό ιδιόκτητο μείγμα 30 ειδικών βιο-ενεργών παραγόντων του δέρματος και συμπυκνωμένου φυσικού USP προγεστερόνης σε μια βάση από εκχύλισμα άγριας γλυκοπατάτας, καθαρό νερό και καταπραϋντική Αλόη Βέρα.

Οι παράγοντες του δέρματος περιλαμβάνουν τα αντιοξειδωτικά A, C και E που βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.

Η proferia χρησιμοποιεί το εξαιρετικά διαλυτό και καλά απορροφημένο εκχύλισμα άγριας γλυκοπατάτας ως φορέας του USP προγεστερόνης. Αυτή είναι εναλλακτική θεραπεία για χαμηλή προγεστερόνη.

Κρέμες που δεν περιέχουν USP-προγεστερόνη και εξαρτώνται από την ικανότητα του σώματος να μετατρέψει φυσικά το εκχύλισμα άγριων γλυκοπατάτας σε προγεστερόνη απλά δεν θα λειτουργήσει. η προγεστερόνη στην Proferia εξάγεται από την άγρια γλυκοπατάτα χρησιμοποιώντας την προγεστερόνη USP για να εξασφαλίσει την ασφάλεια, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή η φυσική προγεστερόνη είναι πολύ ασφαλέστερη από τις συνθετικές προγεστερόνης.

Proferia