Τρεις κύριες ενδείξεις ότι μια γυναίκα έχει κορυφώθηκαν

Σε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να εξηγήσει μερικά από τα σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν μια γυναίκα έχει κορυφώθηκε.

Η σεξουαλική κορύφωση είναι επίσης γνωστή ως οργασμό. Είναι πιο συχνά προκαλείται από την διέγερση των γεννητικών οργάνων. Οργασμός ελέγχεται από το ακούσια νευρικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι τα σημεία και σωματικές ενέργειες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του οργασμού δεν είναι υπό εκούσιο έλεγχο.

Ο οργασμός, η οποία βιώνουν οι γυναίκες (και άνδρες), οδηγεί σε ένα αίσθημα ευφορίας, καθώς και άλλα συμπτώματα, όπως μυϊκή συστολή.

Ποια είναι τα σημάδια ότι μια γυναίκα έχει κορυφώθηκαν;

1. Classic σημάδια. Έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο, που δεν είχε κάνει πριν, και ξαφνικά παίρνει ήσυχο και σας κρατά κοντά της. Θα έλεγα ότι αυτό είναι ένα αρκετά σαφές σημάδι της κορύφωσης για τις περισσότερες γυναίκες.

2. Καλύτερη σημάδια. Μερικές γυναίκες έχουν μόνο ένα πράγμα που κάνουν όταν έρθει. Θα μπορούσε να είναι τίναγμα, το φτέρνισμα, το γέλιο, τεντώσετε το στομάχι της επάνω. Αλλά αν την γνωρίζετε αρκετά καλά, θα το μάθετε.

3. Βιολογικά σημάδια. Υπάρχουν μερικά βιολογικά σημάδια που μια γυναίκα ξύπνησε και έχει κορυφώθηκαν.

  • οι μαθητές της διαστέλλονται.
  • το πρόσωπο και το στήθος ξεπλύνετε της.
  • κόλπος της γίνεται πιο λιπαίνονται: λίγο πιο χρήσιμο, αν και αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα ήδη αρκετά λίπανση.

Πώς να βοηθήσει μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό πιο εύκολα;

Αυτά είναι τα τρία σήματα που μια γυναίκα έχει κορυφώθηκε. Αν τώρα θέλετε να μάθετε τι μπορεί να βοηθήσει μια γυναίκα να πάρει οργασμό πιο εύκολα, τότε θα εξετάσουμε YesOB (ΝΑΙ βάση το πετρέλαιο λιπαντικό).

YesOB είναι μια μεταξένια λείο οργανικό λιπαντικό που έρχεται σε μια φόρμουλα με βάση έλαιο. Το λιπαντικό είναι άοσμο, άγευστο και απορροφάται από το σώμα χωρίς να προκαλεί οποιεσδήποτε παρενέργειες, καθώς περιέχουν φυσικά συστατικά.

ΝΑΙ βάση το πετρέλαιο λιπαντικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια οικεία λιπαντικό εξωτερικά και εσωτερικά, και ως έλαιο μασάζ. Οργανικά συστατικά περιλαμβάνουν:

  • βούτυρο shea και βούτυρο κακάο για την ομαλότητα.
  • Γλυκό αμυγδαλέλαιο και ηλιέλαιο για μεταξένια υφή και ενυδάτωση.
  • Κηρήθρα.
  • Η βιταμίνη Ε, η οποία ωφελεί το δέρμα και δρα ως συντηρητικό.

Υποαλλεργικό και πλούσια θρεπτική, αυτή η φυσική βάση το πετρέλαιο λιπαντικό είναι ιδανική για εκτεταμένη σεξουαλική δραστηριότητα. YesOB μπορεί επίσης να βοηθήσει μια γυναίκα και τον άντρα της να φτάσει πιο έντονους οργασμούς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Yes OB