Το κοινό φάρμακο για διευρυμένη προστάτη

προστάτη ενός ανθρώπου γίνεται μεγαλύτερο καθώς μεγαλώνει σε ηλικία, μια κατάσταση γνωστή ως καλοήθης υπερτροφία του προστάτη, ή BPH. Ποιο είναι το κοινό φάρμακο για τη διευρυμένη του προστάτη;

διεύρυνση του προστάτη συνήθως δεν είναι σοβαρή ή απειλητική για τη ζωή κατάσταση, αλλά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την ούρηση, κυρίως στους άνδρες ηλικίας 50 ετών και άνω.

Πολλοί άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, είτε δεν θα έχουν συμπτώματα ή συμπτώματα που είναι ήπια και δεν είναι τόσο ενοχλητικό. Αλλά για τα εκατομμύρια των άλλων, τα προβλήματα του ουροποιητικού που προκαλούνται από καλοήθη υπερπλασία του προστάτη μπορεί να είναι επαχθής και να παρεμβαίνει με την ποιότητα της ζωής τους.

Διευρυμένη προστάτη οδηγεί σε μια δυσάρεστη ζωή.

Μερικοί άνδρες με καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, για παράδειγμα, αισθάνονται την ανάγκη να σηκωθεί αρκετές φορές καθ ‘όλη τη νύχτα για να ουρήσει, η οποία μπορεί να διακόψει τον ύπνο τους και τους αφήνουν κουρασμένος και μεθυσμένος την επόμενη μέρα.

Οι ανησυχίες για προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος μπορεί επίσης να οδηγήσει μερικούς ανθρώπους με αυτόν τον όρο να εγκαταλείψουν τις συνήθεις δραστηριότητες όπως ο αθλητισμός ή να πηγαίνω σινεμά, όπου μπορεί να είναι δύσκολο να βρουν ή να επιτευχθεί μια τουαλέτα.

Ποια είναι η σωστή φαρμακευτική αγωγή για τη διευρυμένη του προστάτη;

Αν ένας άνθρωπος με διευρυμένη προστάτη πάει να δει ένα γιατρό, θα μπορούσε να προσφέρει αυτά τα φάρμακα:

  • Άλφα αποκλειστές χαλαρώσουν οι μύες στον αδένα του προστάτη και στη βάση της κύστης, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να περάσει τα ούρα. Χρησιμοποιούνται συνήθως άλφα αποκλειστές ταμσουλοσίνη και alfuzosin.
  • Τα αντιχολινεργικά χαλαρώσουν οι μύες της ουροδόχου κύστης αν είναι υπερδραστήρια.
  • Αναστολείς της 5-άλφα αναγωγάσης συρρικνωθεί τον προστάτη αδένα αν είναι διευρυμένη. Finasteride και Dutasteride είναι διαθέσιμες οι δύο αναστολείς 5-άλφα αναγωγάσης.
  • Diuretics speed up urine production. If taken during the day, it reduces the amount of urine produced overnight.
  • Desmopressins slow down urine production so less urine is produced at night.

In severe cases, a doctor may have to perform surgery.

ProstatePlus: an alternative solution for enlarged prostate.

Medication almost always brings side effects. So if you choose to treat enlarged prostate with healthy lifestyle and natural supplement, it is the best decision.

Speaking of supplement for prostate, there is no better choice than ProstatePlus because this product is designed uniquely to improve prostate health.

ProstatePlus is a perfect supplement to reduce inflammation. It is intended for men who suffer from prostate enlargement.

This supplement will help solve problems associated with urination difficulties and make your life comfortable again. It is a safe and easy product to take, a doctor’s prescription is not required.

ProstatePlus can also be taken by young men with no prostate problems. This supplement is very useful to maintain prostate health.

Made from natural ingredients, ProstatePlus is safe to use in a long term.

Male Extra