Τι πρέπει να κάνετε όταν το σπέρμα σας είναι ανθυγιεινό;

ζητήματα του τρόπου ζωής και άλλους παράγοντες αποτελούν την κύρια αιτία της αύξησης των αρσενικών προβλήματα υπογονιμότητας. Η κύρια αιτία της ανδρικής υπογονιμότητας είναι ανθυγιεινό σπέρματος.

ανθυγιεινά σπέρμα

Ανθυγιεινά σπέρμα δεν σχετίζεται με τη σεξουαλική άγχος ή κακή απόδοση, σχετίζεται μόνο με τον όγκο και την ποιότητα του σπέρματος που παράγει ένας άνθρωπος.

Ανθυγιεινή σπέρμα μπορεί να είναι μια πηγή απογοήτευσης για κάθε ζευγάρι που προσπαθεί να χτίσει μια οικογένεια. Σε πολλές περιπτώσεις, η χαμηλή ποιότητα του σπέρματος μπορεί να αντιμετωπιστεί με διατροφικές αλλαγές, προσαρμογές στις σεξουαλικές πρακτικές, ακόμη και αλλαγές στο εσώρουχο.

Τα κύρια συμπτώματα.

Η κύρια ένδειξη της ανθυγιεινών σπέρματος είναι η ανικανότητα να συλλάβουν ένα παιδί. μπορεί να υπάρχουν άλλα εμφανή σημάδια ή συμπτώματα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα υποκείμενο πρόβλημα, όπως μια κληρονομική χρωμοσωμική ανωμαλία, μια ορμονική ανισορροπία, διασταλμένες φλέβες των όρχεων ή μια κατάσταση που αποκλείει τη διέλευση του σπέρματος μπορεί να προκαλέσει σημεία και συμπτώματα. Τα ανθυγιεινά συμπτώματα του σπέρματος μπορεί να περιλαμβάνουν:

  •  Προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία — για παράδειγμα, χαμηλή σεξουαλική ορμή ή δυσκολία στη διατήρηση της στύσης (στυτική δυσλειτουργία).
  • Πόνος, πρήξιμο ή ένα εξόγκωμα στην περιοχή των όρχεων.
  • Μειωμένη τριχοφυΐα προσώπου ή σώματος ή άλλα σημάδια χρωμοσωμάτων ή ορμονικής ανωμαλίας.

 Πώς να ξεπεράσουν τα συμπτώματα του ανθυγιεινές σπέρμα

Θυμηθείτε, ακόμα και αν δείξετε κάποια σημεία ή συμπτώματα ανθυγιεινά σπερματοζωαρίων, εσείς και ο συνεργάτης σας πρέπει πάντα να δοκιμαστούν πρώτα.

Αν ανακαλύψεις ότι όντως έχεις ανθυγιεινά σπερματοζωάρια, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Μερικές φορές, χαμηλής ποιότητας σπέρμα μπορεί να ενισχυθεί με τα σωστά τρόφιμα, ασκήσεις, lifestyle και συμπλήρωμα.

Μιλώντας για συμπλήρωμα για τη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος, μπορείτε να βασιστείτε στο Σεμέξ. Ο σεμέξ είναι ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα για ανδρική ενίσχυση από το

Ο σεμέξ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για να βελτιώσει την υγεία του κυττάρου του σπέρματος. Αυτό το προϊόν είναι ένας συνδυασμός όλων των φυσικών συστατικών, που επισημαίνονται από τα ακόλουθα:

  • Σουηδική γύρη λουλουδιών – μια διάσημη φυσική βοήθεια για μεγέθυνση του προστάτη.
  • L-λυσίνη και ψευδάργυρο – αυξάνει την παραγωγή της τεστοστερόνης και του σπέρματος.
  • L-αργινίνη – εργάζεται για τον διπλασιασμό του όγκου σπέρματος και αποτελεσματική για την αύξηση του μεγέθους της στύσης και την προσθήκη σκληρότητας.
  • L-καρνιτίνη – για βελτιωμένη συγκέντρωση σπέρματος και καλύτερη ποιότητα σπέρματος.
  • Επίμεσο σασαβίδα-καλύτερη ποιότητα στύσης και λίμπιντο.
  • Καταρροϊκό φλοιό και Μάκα – ισχυρά φυτικά αφροδισιακά.
  • Σπόροι κολοκύθας-για καλύτερη υγεία του προστάτη.

Είναι σημαντικό να καταναλώνετε 2 χάπια του Σεμέξ δύο φορές την ημέρα. Σημαντικά αποτελέσματα μπορούν να παρατηρήσουν σε 2 εβδομάδες χρήσης. Ωστόσο, για να επωφεληθούν περισσότερο από αυτό το συμπλήρωμα, θα πρέπει να το πάρετε για τουλάχιστον 60 για να 90 ημέρες. Για να διατηρήσετε τα αποτελέσματά της, πάρτε ως μέρος της συντήρησης σας. Σε αρκετές εβδομάδες, ο Σεμέραξ μπορεί να βοηθήσει στην υπέρβαση των συμπτωμάτων του ανθυγιεινά σπερματοζωαρίων.

 

Semenax