Τι είναι ένας οργασμός για μια γυναίκα

Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι για το τι είναι οργασμός και πώς αισθάνεται για μια γυναίκα. Αυτή η περιέργεια δεν προέρχεται μόνο από άνδρες, αλλά ακόμα και από τις γυναίκες.

Στην πραγματικότητα, σε ένα εργαστήριο οργασμό, το 32 τοις εκατό των γυναικών μεταξύ των συμμετεχόντων δήλωσε ότι δεν ξέρω αν ήταν με οργασμούς ή όχι.

Αν και δεν ξέρω τι αισθάνεται ένα οργασμό όπως, είστε σίγουρα δεν είναι μόνη! Εδώ θέλουμε να σας ενθαρρύνουμε να μην εγκαταλείψει την ελπίδα, ειδικά στη μέση του κάνει τέτοια μεγάλη πρόοδο στην οργασμική ταξίδι σας!

Απαντώντας σε μεγάλα ερωτήματα: τι είναι οργασμός και πώς αισθάνεται για μια γυναίκα;

Οργασμούς φαίνεται μυστικιστική, αλλά μπορείτε απλά να σκεφτείτε τους ως «μέγιστη σεξουαλική εμπειρία». Για να πάρετε ακόμα πιο βασικό, οργασμούς είναι απλά ένα «αντανακλαστικό στο σώμα,» ή παρενέργεια μεγάλη χαρά.

Αν πρόκειται να έχετε έναν οργασμό, και αντί γι ‘ αυτό πραγματικά να γευτείτε και να απολαύσετε όλες τις άλλες ευχάριστες πτυχές του σεξ.

Αν είστε επικεντρωμένοι στην διέγερση, μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές αισθήσεις και εξάσκηση τόνωση και την οικοδόμηση της έντασης και τη μάθηση για να απελευθερώσει αυτή την ένταση στο σώμα. Και μετά, αν ερεθιστεί αρκετά, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε οργασμό.

Για να σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσει στην οργασμική εμπειρία, εδώ είναι πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το πώς ένας οργασμός πραγματικά αισθάνεται σαν τις γυναίκες.

  1. εν ολίγοις, ένας οργασμός αισθάνεται σαν μια έντονη συσσώρευση έντασης στο σώμα, ακολουθούμενη από μια απελευθέρωση ενέργειας που οδηγεί σε αισθήσεις σε διαφορετικά μέρη του σώματος, ειδικά το μέρος που διεγερθεί.
  2. τεχνικά, όταν έχετε οργασμό, υπάρχει μια αύξηση των χημικών στον εγκέφαλο που είναι υπεύθυνη για τα συναισθήματα της ευφορίας και δέσιμο. Αυτές οι χημικές ουσίες πρέπει να σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος και καλός.
  3. ένας από τους καλύτερους τρόπους για να περιγράψει έναν οργασμό είναι απλά “απόλαυση “. Νιώθεις καλύτερα από ότι ένιωθες προηγουμένως; Αν η απάντησή σου είναι “Ναι”, τότε πιθανόν να είχες έναν οργασμό.

Πώς να κάνεις τις γυναίκες να πάρουν οργασμό πιο εύκολα;

Μια γυναίκα μπορεί να πάρει οργασμό πιο εύκολα και γρήγορα αν έχει ερεθιστεί σεξουαλικά. Και το κύριο σημάδι της γυναικείας σεξουαλικής διέγερσης είναι ο υγρός κόλπος.

Ωστόσο, ορισμένες γυναίκες δεν μπορούν να πάρουν σεξουαλική διέγερση εύκολα ή έχουν πρόβλημα με την ξηρότητα του κόλπου. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε λιπαντικό.

Η εφαρμογή λιπαντικών στο σώμα και τον κόλπο μιας γυναίκας θα την κάνει να ερεθιστεί και ακόμη και να την οδηγήσει σε οργασμό. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε μόνο ένα ποιοτικό λιπαντικό φτιαγμένο από φυσικά συστατικά.

Είναι το πιο συνιστώμενο προϊόν. Αυτό το λιπαντικό είναι 100% φυσικό και οργανικό, συνιστάται από γυναικολόγους και είναι σε θέση να ενισχύσει την ευχαρίστηση του οικεία παιχνίδι.

Το δικό μου μπορεί να ενισχύσει την απόλαυση και την απόδοση κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί τόσο ως οικείο λιπαντικό όσο και ως θεραπευτικό έλαιο μασάζ.

Πολλά ζευγάρια έχουν κάνει την αγάπη τους να ζει με τη βοήθεια του Γιοχορολιπαντικό. Είναι ωραίο και ασφαλές όχι μόνο για τις γυναίκες, αλλά και για τους άνδρες. Αν έχετε ενδιαφέρον να δοκιμάσετε αυτό το θηλυκό λιπαντικό, κάντε κλικ σε αυτό το πανό παρακάτω.

Yes OB