Τα συμπληρώματα μυών σας κάνουν να λιπαίνετε

Τα συμπληρώματα μυών σας καθιστούν λίπος; Η απλή απάντηση είναι όχι. Το φαγητό μόνο πάρα πολύ σας καθιστά λίπος. Τρώτε πάρα πολύ από οτιδήποτε και θα πάρετε λίπος.

Τα περισσότερα συμπληρώματα μυών είναι πρωτεΐνες, περιλαμβάνουν:
• Σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος.
• Σκόνες πρωτεΐνης καζεΐνης.
• Μείγματα ορού γάλακτος / καζεΐνης.
• Ράβδοι πρωτεΐνης.
• Πούδρα πρωτεΐνης αυγών.
• Σκόνη πρωτεΐνης σόγιας.

Συμπληρώματα μυών και κέρδος λίπους

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οποιοσδήποτε τύπος μακροθρεπτικών ουσιών (λιπών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων), όταν λαμβάνονται υπερβολικά, θα οδηγήσει σίγουρα σε αύξηση βάρους. Το σώμα είναι σε θέση να χρησιμοποιεί έναν περιορισμένο αριθμό θερμίδων την ημέρα και εάν η θερμιδική σας πρόσληψη είναι μεγαλύτερη από ό, τι μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα σας, αναπόφευκτα θα αυξήσετε το βάρος.
Έτσι, αν και είναι πολύ χρήσιμο για τους αθλητές, και αν και τους βοηθάει να γλυπτούν τα ιδανικά τους σώματα, η πρωτεΐνη ορού γάλακτος δεν είναι κάποιο μαγικό συστατικό για να παράγει ένα μυϊκό, αθλητικό σώμα. Οι άνθρωποι που επιθυμούν να χάσουν βάρος πρέπει να κάνουν περισσότερη άσκηση για να κάψουν το λίπος.
Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν μελέτες ή επιστημονικές αποδείξεις που να δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος προκαλεί μεγαλύτερη αύξηση στην αύξηση βάρους σε σύγκριση με άλλα είδη τροφίμων. Επομένως, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σας καθιστά λίπος.
Το ερώτημα εάν η πρωτεΐνη ορού γάλακτος σας κάνει να λιπαίνετε είναι σαν να ρωτάτε αν το χοιρινό ή η γαλοπούλα σας κάνει λίπος. Εάν τρώτε περισσότερο από ό, τι χρησιμοποιείτε, ανεξάρτητα από το τι τρώτε, θα πάρετε λίπος.

Η μεγαλύτερη εικόνα

Οι σκόνες πρωτεΐνης προορίζονται να είναι ένα συμπλήρωμα, αντί για ένα σημαντικό μέρος της διατροφής σας, έτσι δεν κάνουν καμία προσπάθεια για την παροχή διατροφικής ισορροπίας. Για να διατηρήσετε καλή υγεία, είναι σημαντικό να μην κλίνετε πάρα πολύ σε σκόνη ή άλλες προσθήκες υψηλής θερμιδικής αξίας στη διατροφή σας.
Αντ ‘αυτού, τρώτε λογικές ποσότητες λαχανικών, φρούτων, δημητριακών ολικής αλέσεως και άπαχων πρωτεϊνών, κατά προτίμηση με τη μορφή μη επεξεργασμένων, μαγειρεμένων από μηδέν τροφίμων. Διατηρώντας ένα σταθερό σχήμα προπόνησης είναι επίσης σημαντικό, διαφορετικά η αυξημένη θερμιδική σας πρόσληψη θα φτάσει στη μέση σας και όχι σε άπαχο μυ.

Τα συμπληρώματα μυών σας καθιστούν λίπος: την τελική απάντηση

Η τελική απάντηση είναι ναι και όχι. Αν χρησιμοποιείτε πολλά συμπλήρωμα μυών και δεν εργάζεστε, θα πάρετε λίπος. Αλλά αν το χρησιμοποιείτε στη σωστή δοσολογία και κάνετε την προπόνηση τακτικά, θα είστε σε θέση να πάρετε άπαχο μυ.

 

Steroids