Τα πραγματικά οφέλη για την υγεία από φυσική κρέμα προγεστερόνης

Τα οφέλη από την φυσική κρέμα προγεστερόνης, όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να υποστηρίξει μια γυναίκα σε όλη τη ζωή της, ιδίως κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.

Στην πραγματικότητα, φυσική κρέμα προγεστερόνης έχει κράχτης από ορισμένες γυναίκες ως αξιόπιστο go-to τους για την γυναικεία ισορροπία και ευεξία. Φυσική κρέμα προγεστερόνης, που προέρχονται από τη μεξικανική άγρια ​​ρίζα γιαμ, έχει την ίδια μοριακή δομή με την προγεστερόνη που παράγεται από το σώμα σας. Με άλλα λόγια, είναι ανθρώπινο πανομοιότυπα.

κύρια οφέλη φυσική κρέμα προγεστερόνης.

Ενώ τα οφέλη της φυσικής προγεστερόνης είναι πολλά, το κύριο όφελος της φυσικής προγεστερόνης είναι ότι μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει το σώμα σας στη διατήρηση αναλογίες οιστρογόνων και της προγεστερόνης σε ισορροπία, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της ορμόνης συνέργεια.

οφέλη κρέμας προγεστερόνης

Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης

Αν και η εμμηνόπαυση είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία, μπορεί να φέρει πολλές φορές κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων, εναλλαγές της διάθεσης και την αϋπνία.

Η εφαρμογή της κρέμας προγεστερόνης έχει αποδειχθεί ότι μειώνει σημαντικά τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, έτσι θεωρούν μία από τις φυσικές θεραπείες για την εμμηνόπαυση. Φαίνεται επίσης να βελτιώσει την οστική πυκνότητα, μια άλλη ανησυχία για τις γυναίκες, καθώς γερνούν.

Ενισχύει τη γονιμότητα

Με την εφαρμογή της κρέμας προγεστερόνης εξωτερικά, μια γυναίκα μπορεί να ισορροπήσει φυσικά της επίπεδα οιστρογόνων και προγεστερόνης για να επιτευχθεί μια ιδανική αναλογία για τη σύλληψη – έτσι δρα ως φυσικός θεραπεία της υπογονιμότητας. Κρέμα προγεστερόνης μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμη στην πρόληψη της αποβολής.

Η προγεστερόνη είναι απολύτως απαραίτητη στην καθιέρωση μιας εγκυμοσύνης και τη διατήρηση μιας εγκυμοσύνης επειδή εξασφαλίζει ένα υγιές περιβάλλον στη μήτρα με τη διατήρηση της μήτρας επένδυσης.

αντιμετωπίζει ινομυώματα.

Τα ινομυώματα συχνά προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα των οιστρογόνων και τα χαμηλά επίπεδα της προγεστερόνης λόγω της παχυσαρκίας, υποθυρεοειδισμός, περιεμμηνόπαυση ή χαμηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες δίαιτες.

Η κρέμα προγεστερόνης μπορεί να ενεργήσει ως φυσική θεραπεία ινομυώματος και να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο με τη συγκράτηση της επιρροής του οιστρογόνου αρκετά για να συρρικνωθεί τα ινομυώματα και να διευκολύνουν τα συμπτώματα.

 βοηθά την ενδομητρίωση

Κανείς δεν είναι σίγουρος για την ακριβή αιτία της ενδομητρίωσης, αλλά ορισμένοι παράγοντες που συμβάλλουν περιλαμβάνουν: γενετική, ορμονικές ανισορροπίες ή μια διαταραχή του ιστού της μήτρας που αρχίζει κατά τη γέννηση.

Η συμβάλλοντας ορμονική ανισορροπία συχνά περιλαμβάνει χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης, τα οποία μπορούν να βελτιωθούν με την εφαρμογή της κρέμας προγεστερόνης, η οποία ως εκ τούτου δρα ως μία από τις φυσικές θεραπείες για την ενδομητρίωση. Με την αποκατάσταση των κατάλληλων επιπέδων προγεστερόνης, μπορείτε να επαναφέρετε την κανονική ανάπτυξη και την απόπτωση του ενδομητρίου.

ισορροπία ορμόνες και να ανακουφίσει τα συμπτώματα PMS.

Για τις γυναίκες που χρειάζονται PMS φυσικές θεραπείες, παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι η θεραπεία με την προγεστερόνη μπορεί να αποκαταστήσει μια ανεπάρκεια, ισορροπία έμμηνο επίπεδα ορμονών ή να μειώσουν τις επιπτώσεις της πτώσης των επιπέδων προγεστερόνης στον εγκέφαλο ή σε ηλεκτρολύτες στο αίμα.

Πώς να φθάσει τα οφέλη κρέμας προγεστερόνης

Μπορείτε να φθάσετε τα οφέλη κρέμας προγεστερόνης με τη χρησιμοποίηση στη σωστή δοσολογία. Η δόση της κρέμας προγεστερόνης που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα θα ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Βρήκαμε τη μέση δόση να είναι κάπου μεταξύ 20 και 40mg ανά ημέρα.

Αφού είπε ότι ορισμένες γυναίκες χρειάζονται πολύ περισσότερο και μερικές γυναίκες χρειάζονται πολύ λιγότερο. Αξίζει να ξοδέψετε λίγο χρόνο για να παίξετε γύρω με τη δόση σας για να καταλάβω τι λειτουργεί καλύτερα για σας. Εάν χρησιμοποιείτε 40mg και την εμπειρία χαμηλά συμπτώματα προγεστερόνης τότε μπορεί να εξετάσει την αύξηση αυτή. Αντιστρόφως, αν χρησιμοποιείτε 20mg και να αρχίσουν να βιώνουν τα συμπτώματα της υψηλής προγεστερόνης που μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεστε ακόμα λιγότερο! Απλά θυμηθείτε: η εύρεση της δόσης σας μπορεί να λάβει κάποια δοκιμή και σφάλμα.

Proferia είναι η κρέμα προγεστερόνης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε

Proferia είναι η κρέμα προγεστερόνης που θα πρέπει να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε, διότι περιέχει ένα εξαιρετικά διαλυτό εκχύλισμα Wild Yam ως βάση για το υψηλό ποσοστό απορρόφησης του, καθώς και 500mg της προγεστερόνης USP ανά ουγγιά. Δεν περιέχει πετρέλαιο, λανολίνη ή άλλα συστατικά που προέρχονται από ζώα.

Proferia είναι ένα αποκλειστικό, όλα-φυσικά ιδιόκτητο μείγμα των 30 συγκεκριμένων βιο-ενεργών παραγόντων του δέρματος και συμπυκνωμένων φυσικών Ηνωμένων Πολιτειών φαρμακοποιίας (USP) προγεστερόνης σε μια βάση των αγρίων εκχύλισμα γιαμ, καθαρό νερό, και καταπραϋντική Aloe Vera.

Αυτοί οι παράγοντες του δέρματος περιλαμβάνουν τα αντιοξειδωτικά Α, C, και Ε, τα οποία βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Που δεν περιέχουν πετρέλαιο, λανολίνη, ή άλλα ζωικά παράγωγα συστατικά, Proferia χρησιμοποιεί το εξαιρετικά διαλυτό και καλά απορροφημένο εκχύλισμα άγριων γιαμ ως φορέας για την προγεστερόνη USP του.

Κρέμες που δεν περιέχουν USP προγεστερόνης και αντ ‘ αυτού εξαρτώνται από την ικανότητα του σώματος να μετατρέψει φυσικά άγρια εκχύλισμα γιαμ στην προγεστερόνη απλά δεν θα λειτουργήσει. Η προγεστερόνη στο Proferia εξάγεται από το Wild Yam χρησιμοποιώντας USP μεθόδους για την εξασφάλιση της ασφάλειας, της συνέπειας, και την αποτελεσματικότητα.

 

Proferia