ανεπιθύμητες ενέργειες από την κρέμα πέους

Η κρέμα υγείας του πέους έχει πολλά οφέλη, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε παρενέργειες όταν επιλέγετε και χρησιμοποιείτε το λάθος προϊόν. Οπότε να προσέχεις.

Μια κρέμα υγείας πέους μπορεί να είναι μια μεγάλη προσθήκη στην ρουτίνα προσωπικής φροντίδας ενός ανθρώπου, παρέχοντας ζωτική τροφή στην περιοχή για μια πιο υγιή εμφάνιση και ακόμα μεγαλύτερη ευαισθησία.

Τα οφέλη της κρέμας για την υγεία του πέους

  1. Μια εύκολη επιλογή που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια. Η χρήση κρέμας πέους είναι ίσως η πιο γρήγορη και ευκολότερη προσέγγιση για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το εφαρμόσετε πριν κάνετε σεξ, να περιμένετε λίγα λεπτά πριν το ξεπλύνετε, και είστε καλά να πάτε.
  2. Χρήση σε απαίτηση. Μια κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο κάθε φορά που κάνετε σεξ. Έτσι, αν δεν έχετε σεξ συχνά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συνεχή λήψη κάτι για την περίπτωση. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με κάποιες άλλες θεραπείες όπως τα αντικαταθλιπτικά, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν καθημερινά.
  3. Διατίθεται χωρίς συνταγή. Οι περισσότερες κρέμες μπορούν να αγοραστούν μέσω του μετρητή ή να παραγγελθούν σε απευθείας σύνδεση, χωρίς να χρειάζεται συνταγή. Έτσι, αν δεν είστε πρόθυμοι να μιλήσετε με το γιατρό σας για αυτό, αυτό είναι μια διακριτική επιλογή αυτοβοήθειας που μπορεί να αποφύγει τυχόν δυσαρέσκεια.

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες για την υγεία του πέους

Όπως με κάθε προϊόν προσωπικής φροντίδας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα οφέλη μιας κρέμας πέους, καθώς και τυχόν παρενέργειες. Τα κοινά συστατικά περιγράφονται εδώ όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν την υγεία του πέους.
• Βιταμίνη Α – Ενώ είναι γενικά ασφαλής όταν χρησιμοποιείται όπως συνιστάται, η βιταμίνη Α μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες όταν λαμβάνεται από το στόμα, συμπεριλαμβανομένων ευερεθιστότητα, αϋπνία, έμετος, απώλεια συνείδησης και ηπατική βλάβη. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, η υπερβολική χρήση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα του δέρματος.
• Η βιταμίνη B5 – B5 αντενδείκνυται σε ασθενείς με αιμορροφιλία, καθώς μπορεί να παρατείνει τον χρόνο που χρειάζεται για να σταματήσει η αιμορραγία.
• Βιταμίνη C – Σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η υπερβολική τοπική χρήση της βιταμίνης C μπορεί να οδηγήσει σε ξηρότητα και απολέπιση του δέρματος. αυτό μπορεί γενικά να αντιμετωπιστεί με τη χρήση ενός moisturizer ποιότητας.

Υπάρχει κάποια κρέμα πέους χωρίς παρενέργειες

Ναι υπάρχει. Η κρέμα είναι MaxSize. Είναι μια δημοφιλής κρέμα τοπικής βελτίωσης που πολλοί άντρες χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τη δύναμή τους στην ανέγερση. Διαμορφωμένη με προηγμένη διαδερμική τεχνολογία, αυτή η κρέμα είναι ένα είδος του προϊόντος της στην αγορά. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, το σκεύασμα παραδίδει τα συστατικά στην κυκλοφορία του αίματος γρήγορα χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα υπόλειμμα.
Για να παρέχει μέγιστη ανδρική ενίσχυση, η κρέμα χρησιμοποιεί ισχυρό τύπο που περιέχει τα ακόλουθα δραστικά συστατικά: Butea Superba, προπυλενογλυκόλη, διμεθικόνη, polysorbate-80, γλυκερίνη, καρβομερές, πηκτή αλόης βέρα, μενθόλη, έλαιο μέντας, νιασίνη, διαζολιδινυλο ουρία και τρομεθαμίνη.
Το MaxSize αποτελείται από φυσικά συστατικά και δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά, επομένως δεν έχει καμία γνωστή παρενέργεια της χρήσης.
Η κρέμα MaxSize είναι πραγματικά ένα είδος προϊόντος που είναι πολύ περισσότερο από άλλες αρσενικές φόρμουλες. Όχι μόνο περιέχει τα καλύτερα φυτικά εκχυλίσματα και συστατικά, είναι επίσης το μοναδικό προϊόν βελτίωσης του αρσενικού που έχει σχεδιαστεί με προηγμένη διαδερμική τεχνολογία.
Με την ταχεία απορρόφηση, την ελαφριά συνοχή και το διαυγές χρώμα, η κρέμα έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους άνδρες με την κορυφαία επιλογή για άνεση, διακριτικότητα και ευκολία χρήσης.

 

MaxSize