Συνιστώμενη κρέμα προγεστερόνης για την εμμηνόπαυση στην Κύπρο.

Ψάχνετε για μια φυσική κρέμα προγεστερόνης στην Κύπρο; Μάθετε ποιο εμπορικό σήμα συνιστούμε καθώς και τι το καθιστά αξιόπιστο.

 
Οι γυναίκες εξαρτώνται από την προγεστερόνη για να λειτουργούν σωστά. Όταν μειώνονται τα επίπεδα προγεστερόνης ενός θηλυκού, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπίες εμμηνορρυσίας μαζί με την ανικανότητα να συλλάβουν θέματα. Η κρέμα προγεστερόνης χρησιμοποιείται σε όλη την εμμηνόπαυση για να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής των επιπέδων προγεστερόνης σε επαρκείς βαθμούς. Η κρέμα προγεστερόνης μπορεί να αγοραστεί στην Κύπρο. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις πολύ καλές φυσικές λοσιόν προγεστερόνης για να ξεπεράσετε τα σημάδια και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης.

 

Μια σύντομη περίληψη της προγεστερόνης;

 
Η προγεστερόνη είναι μια στεροειδής ορμόνη που παράγεται από το ωχρό σωμάτιο της ωοθήκης, και σε μικρότερες ποσότητες από τα επινεφρίδια. Η προγεστερόνη παράγεται στο σώμα από τον στεροειδές ορμονικό παράγοντα pregnenolone, καθώς επίσης αποτελεί πρόδρομο για πολλούς άλλους στεροειδείς ορμονικούς παράγοντες που αποτελούνται από κορτιζόλη, ανδροστενεδιόνη, οιστρογόνα και τεστοστερόνη.

 
Σε αντίθεση με τα οιστρογόνα, η προγεστερόνη είναι το όνομα του ορμονικού παράγοντα που δημιουργείται από το ωχρό σωμάτιο μετά την ωορρηξία, καθώς και σε ποσότητες μικρότερου μεγέθους από τα επινεφρίδια. Συντίθεται σε άτομα σε βιοχημική οδό που οδηγεί από χοληστερόλη σε πρεγνενολόνη σε προγεστερόνη. Στη συνέχεια, η προγεστερόνη είναι ο πρόδρομος των κορτικοστεροειδών και της τεστοστερόνης. Η προγεστερόνη παράγεται επίσης, σε άφθονες ποσότητες, από τον πλακούντα ενώ είναι έγκυος.

 

Γιατί τα θηλυκά χρειάζονται προγεστερόνη;

 
Η προγεστερόνη είναι απαραίτητη για τη θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης για τις γυναίκες της εμμηνόπαυσης για πολλούς λόγους, όμως μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες της είναι η ισορροπία ή η αντίθεση στα αποτελέσματα των οιστρογόνων. Το απροσδόκητο οιστρογόνο δημιουργεί έναν σοβαρό κίνδυνο για καρκίνο του καρκίνου και αναπαραγωγικούς καρκίνους.
Τα επίπεδα οιστρογόνων μειώνονται μόνο κατά 40-60% κατά την εμμηνόπαυση, η οποία αρκεί για να σταματήσει ο εμμηνορροϊκός κύκλος. Αλλά τα επίπεδα της προγεστερόνης ενδέχεται να μειωθούν σχεδόν στο μηδέν σε ορισμένες γυναίκες. Επειδή η προγεστερόνη είναι ο πρόδρομος των πολυάριθμων άλλων στεροειδών ορμονικών παραγόντων, η χρήση της μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη συνολική ισορροπία ορμονικού παράγοντα μετά την εμμηνόπαυση. Η προγεστερόνη επίσης προάγει την ανάπτυξη των οστών καθώς επίσης και βοηθά στην προστασία από την οστεοπόρωση.

 

Γιατί σίγουρα μια προεμμηνοπαυσιακή κυρία θα χρειαστεί κρέμα προγεστερόνης;

 
Στα δέκα με δεκαπέντε χρόνια πριν από την εμμηνόπαυση, πολλά θηλυκά έχουν συνηθισμένα κύκλους ανόρασης όπου κάνουν επαρκή οιστρογόνα για να παράγουν εμμηνόρροια, αλλά δεν κάνουν κανένα τύπο προγεστερόνης, δημιουργώντας έτσι το στάδιο για την προβολή των οιστρογόνων. Η χρήση της κρέμας προγεστερόνης σε όλους τους μήνες χωρίς ενοχλήσεις θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη των σημείων και των συμπτωμάτων της προεμμηνοπαυσιακής.

 
Η απώλεια των επιπέδων προγεστερόνης κατά την εμμηνόπαυση είναι αναλογικά πολύ περισσότερο από την απώλεια των επιπέδων των οιστρογόνων. Ενώ το οιστρογόνο πέφτει μόλις 40% από το πρότυπο κατά μέσο όρο, η προγεστερόνη θα μπορούσε να μειωθεί σχεδόν στο μηδέν. Επειδή η προγεστερόνη είναι εξαιρετικά λιποδιαλυτή, απορροφάται εύκολα με το δέρμα. Από το υποδόριο λίπος, η προγεστερόνη λαμβάνεται σε τριχοειδή αίμα. Όταν συμβεί οιστρογόνο, ευαίσθητα κύτταρα οιστρογόνων θα μπορούσαν να αρχίσουν να διαστέλλονται, σχηματίζοντας ινομυώματα και επίσης διάφορες άλλες ανωμαλίες του αναπαραγωγικού ιστού. Σε αντίθεση με άλλους ορμονικούς παράγοντες, οι ερευνητές έχουν πράγματι εντοπίσει ότι η προγεστερόνη παρέχεται βέλτιστα στο σώμα όταν εφαρμόζεται μέσω του δέρματος.

 

Καλύτερη κρέμα προγεστερόνης στην Κύπρο.

 
Το Proferia είναι μια κρέμα προγεστερόνης για εμμηνόπαυση που διατίθεται στην Κύπρο. Το Proferia περιέχει μια εξαιρετικά διαλυτή ουσία άγριου νήμα ως βάση για την υψηλή τιμή απορρόφησης. Λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων της και ιδιαίτερα της ικανότητάς της να αντιτίθεται στον καρκίνο που προκαλεί αποτελέσματα οιστρογόνου, η φυσική προγεστερόνη θα πρέπει να έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και εφαρμογή σε σύγκριση με τα χαρακτηριστικά που παρέχονται σήμερα στην πρόληψη και θεραπεία των προβλημάτων υγείας των γυναικών σήμερα.

 
Για την κυρία με προ-εμμηνοπαυσιακή συνιστάται να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε κρέμες προγεστερόνης όπως το Proferia για μια περίοδο 14 ημερών μεταξύ κάθε εμμηνορροϊκού κύκλου για καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, για τις κυρίες που εμφανίζουν μετά την εμμηνόπαυση, συνιστάται να υποβάλετε αίτηση στο Proféria για διάστημα 21 συνεχών ημερών καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα. Το Proferia είναι μια ασφαλής και 100% φυσική προγεστερόνη που βοηθά στην ενίσχυση της προστασίας του σώματος από την εμμηνόπαυση.

 
Μπορείτε να πάρετε κρέμα προγεστερόνης Proferia ελέγχοντας τον κεντρικό ιστότοπο. Το Proferia μπορεί να αγοραστεί online από τη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, την Αμμόχωστο, την Πάφο, την Κερύνεια, τον Πρωταρά ή άλλη πόλη κάνοντας κλικ στο παρακάτω έμβλημα για να ξεκινήσετε την απόκτηση σας, καθώς επίσης θα έχετε την επιλογή από τα ανήσυχα σημάδια και τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης σήμερα .

Proferia
Συνιστώμενη κρέμα προγεστερόνης για την εμμηνόπαυση στην Κύπρο.