Πώς να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τον όγκο

Αρσενικά στειρότητα είναι συχνά το αποτέλεσμα του χαμηλού αριθμού σπερματοζωαρίων και χαμηλό όγκο του σπέρματος. Εδώ θα μάθετε τους τρόπους για το πώς να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων σας και τον όγκο του σπέρματος.

Τον αριθμό των σπερματοζωαρίων.

Είναι σημαντικό για κάθε άνθρωπο να ξέρει πώς να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων φυσικά, γρήγορα και να έχει επαρκείς γνώσεις σχετικά με παράγοντες που ευθύνονται για χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων στους άνδρες και πώς να το αποτρέψει.

Χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων είναι μια από τις κύριες αιτίες της υπογονιμότητας στους άνδρες.

Χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων αναφέρεται σε μια νοσηρή κατάσταση που ορισμένοι άνδρες βιώνουν όταν δεν έχουν αξιόλογη ποσότητα των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα τους.

Έχοντας χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων μειώνει τις πιθανότητες που ένα από το σπέρμα ενός άνδρα θα γονιμοποιήσει το ωάριο της συντρόφου του, με αποτέλεσμα κατά την εγκυμοσύνη.

Χαμηλός όγκος σπέρματος

Υπάρχουν μια σειρά από υποκείμενες συνθήκες που μπορεί να οδηγήσει σε ένα χαμηλό όγκο εκσπερμάτωσης. Είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με κάτι που ονομάζεται υπογοναδισμός, ο επίσημος όρος για χαμηλή τεστοστερόνη. Μαζί με την καθιστώντας δύσκολο να, καλά, να πάρει σκληρά, χαμηλή τεστοστερόνη μπορεί επίσης να μειώσει την ποσότητα της εκσπερμάτωσης που παράγεις.

Μπορεί επίσης να νιώσετε μη ειδικά συμπτώματα όπως κόπωση, αδυναμία, ή πρόβλημα συγκέντρωσης, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το γιατρό σας για να σας ελέγξει για χαμηλή τεστοστερόνη. Άλλα σημεία της χαμηλής τεστοστερόνης περιλαμβάνουν τη σεξουαλική σας ορμή εξαφανίζονται και το πέος σας, το όσχεο, και τους όρχεις συρρίκνωση. Ένας όρος που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί, όμως, είναι ο διαβήτης. Εάν το σάκχαρο στο αίμα σας έχει τρελαθεί για λίγο, μπορεί να βλάψει τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία σας. Αυτό μπορεί να καταστήσει δυσκολότερο για τα νευρικά σήματα να επικοινωνούν, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία και προβλήματα εκσπερμάτωσης.

Άλλα νευρολογικά προβλήματα, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας ή οι τραυματισμοί από νωτιαίο μυελό, μπορούν επίσης να προκαλέσουν χαμηλό όγκο σπέρματος με παρόμοιο τρόπο.

Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε μια μείωση του όγκου των εκσπερματώσεων σας, εάν έχετε ένα διευρυμένο προστάτη, το οποίο αντιμετωπίζει την υψηλή αρτηριακή πίεση ή προβλήματα του ουροποιητικού ή αν έχετε πρόσφατα μια χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Αλλά ο όγκος του σπέρματος δεν οφείλεται πάντα σε προβλήματα υγείας. Ορισμένα φάρμακα όπως αντιβιοτικά ή αντικαταθλιπτικά και μαριχουάνα μπορεί να μειώσουν τον όγκο του σπέρματος.

Πώς να αυξήσετε φυσικά τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τον όγκο σπέρματος

 1. Φροντίστε να κάνετε αρκετή άσκηση. Αρκετές μελέτες για υπέρβαρους ή παχύσαρκοι άνδρες έδειξαν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων αυξήθηκε όταν έχασαν βάρος.
 2. Αποφύγετε ορισμένα φάρμακα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μια συνομιλία με το γιατρό σας πριν διακόψετε οποιαδήποτε πορεία της ιατρικής, αλλά ορισμένα συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι γνωστό ότι μειώνουν την υγιή παραγωγή του σπέρματος. Αυτά περιλαμβάνουν μερικά αντιβιοτικά, αντι-ανδρογόνων, αντιφλεγμονώδη, αντιψυχωσικά, κορτικοστεροειδή, αναβολικά στεροονογενείς, εξωγενή τεστοστερόνη και μεθαδόνη.
 3. Μειώστε το στρες. Ευκολότερο να πει κανείς από ό, τι κάνει, αλλά παρόμοια με τις γυναίκες, στρες μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν το σώμα είναι στρεσαρισμένη, εξυπηρετεί την ενέργεια και επικεντρώνεται στην επιβίωση, αντί να αναπαράγεται. Μια υγιεινή δίαιτα και άσκηση μπορεί να είναι καλά μέρη για να ξεκινήσετε.
 4. Αποφύγετε τα τσιγάρα. Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι το κάπνισμα μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, οπότε αν θέλεις να κάνεις την γυναίκα σου έγκυο, τώρα ίσως είναι η ώρα να παραιτηθείς.
 5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό ύπνο. Ενώ ο ύπνος μπορεί να μην συνδέεται άμεσα με τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, είναι ένα σημαντικό μέρος του να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας είναι υγιές, έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιηθεί αρκετά νωρίς!
 6. ο σεμέξ. Ο σέσεαξ έχει γίνει γνωστός ως ένα φυσικό συμπλήρωμα για την κακή υγεία του σπέρματος, και οι υποστηρικτές λένε ότι μπορεί να βελτιώσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τον όγκο του σπέρματος.

Το σέσεαξ είναι ένα από τα μεγάλα προϊόντα για την αύξηση του σπέρματος και του όγκου του σπέρματος. Ο σεμέξ θα κάνει έναν άντρα να μπορεί να εκσπερματώνει πολύ σπέρμα, αυτό ακριβώς θέλει κάθε άντρας. Και αυτό δεν είναι έκπληξη αφού ο βαθμός ευχαρίστησης που θα βιώσουν θα εξαρτηθεί από αυτό. Όσο περισσότερο εκσπερματώσεις, τόσο πιο έντονος θα είναι ο οργασμός σου. Και όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και η ποιότητα, τόσο καλύτερη είναι η γονιμότητα.

Τα πλεονεκτήματα του σεμέξ.

 • Περιέχει μια φυσική φόρμουλα.
 • Βελτιώνει την λίμπιντο.
 • Αυξάνει την παραγωγή αρσενικών ορμονών.
 • Βοηθά στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.
 • Αυξάνει τη σεξουαλική όρεξη και αντοχή.
 • Βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας του σπέρματος και της ποσότητας.

Αν θέλετε να μάθετε για τις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «πώς να αυξήσετε τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και τον όγκο», συνιστάται να επισκεφθείτε το Σεμέξ κάνοντας κλικ στο πανό παρακάτω.

 

Semenax