Πώς βοηθούν τα στεροειδή για τη δημιουργία μυών

Πώς μπορούν τα στεροειδή να βοηθήσουν στη διαδικασία δημιουργίας μυών; Πολλά στεροειδή είναι βασισμένα στην τεστοστερόνη, και η τεστοστερόνη είναι η πιο σημαντική ορμόνη για την ανάπτυξη των μυών.
Έχει ανακαλυφθεί ότι η τεστοστερόνη μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της σύνθεσης των μυϊκών πρωτεϊνών, να μειώσει την επίδραση της διάσπασης των πρωτεϊνών των μυών και να ενεργοποιήσει τα δορυφορικά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για την αποκατάσταση των μυών μετά από προπόνηση.
Με την αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης στο σώμα, δημιουργούμε ένα πολύ πιο αποτελεσματικό περιβάλλον για την τόνωση της μυϊκής ανάπτυξης. Η επιπλέον τεστοστερόνη θα βελτιώσει επίσης τον χρόνο αποκατάστασης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε να εκπαιδεύουμε (και στη συνέχεια να υποβαθμίζουμε και να ανοικοδομούμε) τις μυϊκές ομάδες πολύ πιο συχνά.

Ο τρόπος εργασίας στεροειδή

Όταν λέμε “στεροειδές”, αυτό που πραγματικά σημαίνει είναι το «αναβολικό στεροειδές», το οποίο είναι μια ανθρωπογενής ουσία που έχει παρόμοιες επιδράσεις με την τεστοστερόνη στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης μυϊκής ανάπτυξης και ανάκτησης, της αντοχής και της φτωχίας.
Τα στεροειδή επιτυγχάνουν αυτό μέσω διάφορων διαφορετικών μηχανισμών, αλλά το καθαρό αποτέλεσμα είναι το ίδιο: οι ρυθμοί σύνθεσης πρωτεΐνης είναι πολύ αυξημένοι ή οι ρυθμοί αποδόμησης πρωτεϊνών μειώνονται σημαντικά ή και οι δύο, με αποτέλεσμα την ταχεία ανάπτυξη μυών.
Οι μηχανισμοί με τους οποίους μειώνονται ή καταστέλλονται τα επίπεδα σωματικού λίπους ποικίλλουν από το ναρκωτικό στο φάρμακο και δεν αξίζει να καταδύσεις εδώ, αλλά απλά γνωρίζουμε ότι αυτό είναι μέρος του “πακέτου” που προσφέρουν τα στεροειδή.
Ενώ η ίδια η τεστοστερόνη είναι το πιο γνωστό στεροειδές, υπάρχουν πολλά άλλα που είναι αρκετά δημοφιλή μεταξύ των αθλητών και των bodybuilders, όπως:
• Trenbolone.
• Dianabol.
• Boldenone.
• Anadrol.

Τα πιο αποτελεσματικά στεροειδή για την οικοδόμηση μυών

Το Dianabol είναι η απλή και απλή απάντηση. από τα πιο αποτελεσματικά στεροειδή μυϊκής δόμησης Dianabol κατέχει το πρώτο βραβείο. Δεν είναι ασυνήθιστο, στην πραγματικότητα είναι σχεδόν εγγυημένο, μόνο 4-6 εβδομάδες χρήσης του Dianabol μπορεί να παρουσιάσει κέρδη έως και 20 κιλά και ένα μεγάλο μέρος του, όχι μόνο ένα καλό κομμάτι θα είναι άπαχος ιστός.
Κάποιοι θα υποστηρίξουν αυτό το σημείο και θα λένε ότι ο Anadrol είναι ανώτερος και θα παραδεχτούμε ότι είναι ένα δευτερόλεπτο. Ωστόσο, το Dianabol παίρνει το κέικ εδώ, καθώς είναι χιλιοστόγραμμα για χιλιοστόγραμμα ισχυρότερο από το Anadrol. Δεδομένου ότι το Dianabol είναι επίσης ισχυρότερο, περισσότερα από τα κέρδη που θα γίνουν θα είναι πράγματι άπαχος ιστός, όπως με το Anadrol περισσότερα από τα κέρδη σε βάρος θα είναι το βάρος του νερού.

Περίληψη

Ας ελπίσουμε ότι σας έχουμε δώσει κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση στεροειδών για να κατασκευάσετε την καλύτερη σωματική διάπλαση που είστε σε θέση. Να θυμάστε πάντα ότι αν και τα στεροειδή σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν να σπάσετε τα φυσικά σας γενετικά όρια, δεν μπορούν να αλλάξουν τη γενετική σας.
Καμιά ποσότητα φαρμάκων, προπόνηση και φαγητό δεν θα σας κάνει να μοιάζετε με τον Ronnie Coleman, εκτός και αν έχετε σχεδιάσει το σούπερ σπέρμα του μπαμπά και το εξαιρετικό αυγό της μαμάς του.
Μετά από λίγους κύκλους, θα πρέπει να αρχίσετε να έχετε μια ιδέα για το τελικό σας δυναμικό. Και αν είστε αποφασισμένοι, πειθαρχημένοι και υπομονετικοί, τα στεροειδή θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε το καλύτερο σώμα σας σε λίγα χρόνια.
Εάν θέλετε να έχετε το μεγαλύτερο μέγεθος, το καλύτερο σχήμα και την πιο ελαφριά κατάσταση που το σώμα σας είναι ικανό, τα στεροειδή μπορεί να είναι ο τρόπος να φτάσετε εκεί.

 

Steroids