πρόβλημα στύσης και το κάπνισμα: ποια είναι η σχέση;

πρόβλημα στύσης μπορεί να προκληθεί από μια σειρά φυσικών και ψυχολογικών παραγόντων, ένας από αυτούς είναι το κάπνισμα τσιγάρων.

Δεν είναι περίεργο δεδομένου ότι το κάπνισμα μπορεί να βλάψει τα αιμοφόρα αγγεία σας, και πρόβλημα στύσης είναι συχνά αποτέλεσμα της κακής αρτηριακής παροχής αίματος στο πέος. Ευτυχώς, αν κόψετε το κάπνισμα, αγγειακή σας και τη σεξουαλική υγεία και την απόδοση είναι πιθανόν να βελτιωθεί.

Πως το κάπνισμα επηρεάζει την στύση ενός άνδρα;

Για να πάρετε μια σταθερή στύση, ένας άνθρωπος πρέπει να έχει επαρκή ροή του αίματος στο πέος του. Αυτό είναι αυτό που κρατά τη σταθερή στύση αρκετό για σεξουαλική δραστηριότητα.

Χημικές ουσίες από το κάπνισμα μπορεί να παρεμβαίνουν με αυτή την ροή του αίματος. Το κάπνισμα μπορεί να βλάψουν την επένδυση των αιμοφόρων αγγείων ή να οδηγήσει σε αθηροσκλήρωση (σκλήρυνση των αρτηριών). Μπορεί επίσης να επηρεάσει την ομαλή μυϊκό ιστό που πρέπει να χαλαρώσει για να επιτρέψει στο αίμα να ρέει μέσα.

Όταν συμβεί κάποιο από αυτά τα σενάρια, λιγότερο αίμα μπορεί να φτάσει το πέος. Οι άνδρες μπορούν να γίνουν σε θέση να έχουν στύση. Από αν μπορούν, οι στύσεις είναι αδύναμη. Το κάπνισμα μπορεί επίσης να μειώσει ποσότητες νιτρικού οξειδίου, μία ένωση η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην στύσεις.

Λαμβάνω βοήθεια.

πρόβλημα στύσης παίρνει συχνά καλύτερα όταν οι άνθρωποι σταματήσουν το κάπνισμα.

Η διακοπή του καπνίσματος είναι πάντα μια καλή ιδέα – όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Ένας γιατρός μπορεί να προτείνει μεθόδους για την εγκατάλειψη ή να κάνει μια παραπομπή σε ένα πρόγραμμα διακοπής του καπνίσματος.

Σε μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 65 σεξουαλικά ενεργοί άνδρες καπνιστές, είκοσι τοις εκατό των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι είχαν πρόβλημα στύσης κατά την έναρξη της μελέτης. Μέχρι το τέλος, το 75% αυτών των ανδρών που είχαν κόψει το κάπνισμα, δεν υπέστη προβλήματα στύσης!

Εκτός από τη διακοπή του καπνίσματος, μπορείτε επίσης να αναμένουν βοήθεια από VigrxPlus – ένα υψηλής ποιότητας αρσενικό ενισχυτή από Leading Edge Υγείας.

VigRXPlus pill can help to improve your sexual desires and libido, which improve your sexual; performance. More so, it enhances your erection and treats your erection problem.

VigRXPlus will also raise the body levels of nitric oxide, which will lead to increased blood flow and development of healthy muscles. The supplement will improve your sexual confidence.

The main active ingredients in VigRXPlus are Bioperine, Tribulus, and Damiana. They have been studied and tested by a renowned Research Lab. The findings prove, without a doubt, that VigRXPlus is so potent, effective and safe.

VigRX Plus