προβλήματα στύσης σε 30: αίτια και θεραπεία

Οι άνδρες κάτω των 40 ετών είναι συνήθως σε σεξουαλική κορύφωση τους. Αλλά μερικοί άνθρωποι σε 30 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα στύσης.

Αν και προ-υπάρχουσες συνθήκες υγιεινής μπορεί να φταίει, τα προβλήματα στύσης στους 30 είναι συχνά το αποτέλεσμα του τρόπου ζωής και ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες.

προβλήματα στύσης – η αδυναμία να επιτύχει ή να διατηρήσει στύση του πέους. Προκειμένου για το πέος για να διατηρηθεί μια στύση, πρέπει να διεγείρεται από νευρικά σήματα που προτρέψει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος να επεκταθεί, ώστε το αίμα μπορεί να το γεμίσει. Εάν τα αιμοφόρα αγγεία δεν έχουν πλήρως συμπιεσμένη, η στύση δεν μπορεί να ληφθεί ή δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ.

Οι αιτίες των προβλημάτων στύσης στους 30.

Τα συναισθήματα της σεξουαλικής διέγερσης που οδηγούν σε στύση ξεκινήσει στον εγκέφαλο. Συνθήκες όπως η κατάθλιψη και το άγχος μπορεί να παρεμβαίνουν με αυτή τη διαδικασία. Ένα σημαντικό σημάδι της κατάθλιψης είναι η απόσυρση από τα πράγματα που κάποτε έφερε χαρά, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής.

Το άγχος που σχετίζονται με την απασχόληση, τα χρήματα, και άλλα γεγονότα της ζωής μπορεί να συμβάλουν στα προβλήματα στύσης. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά είναι και οι δύο κοινές αιτίες των προβλημάτων στύσης στους νεαρούς άνδρες. Τα προβλήματα σχέσεων και η κακή επικοινωνία με έναν εταίρο μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική δυσλειτουργία στους άνδρες και στις γυναίκες.

Χρήσιμες διορθωτικά μέτρα.

  • Πρακτική φυσική δραστηριότητα με σταθερότητα. Η ψυχο-φυσικό μηχανισμό της στύσης του πέους απαιτεί καλή υγεία.
  • Φάτε με έναν υγιή και κατάλληλο τρόπο και πίνετε άφθονο νερό. Διατροφικές διαταραχές όπως η περίσσεια σακχάρων, βιομηχανικά λίπη, και τα τρόφιμα σκουπίδια προκαλούν κενά τροφίμων και οργανικές διαταραχές. Αυτό συμβάλλει στην εμφάνιση προβλημάτων στύσης.
  • Εάν καπνίζετε πρέπει να σταματήσετε το κάπνισμα, ή τουλάχιστον να μειώσετε δραστικά τον αριθμό των καθημερινών τσιγάρων. Η μυρωδιά του καπνού καθιστά το μηχανισμό της στύσης και της σεξουαλικής πράξης δύσκολο να συμβεί κανονικά.
  • Περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ στο ελάχιστο. Το αλκοόλ μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και, μετά από μια αρχική αίσθηση ευφορίας, προκαλεί ψυχική και σωματική τορπίλη, καθιστώντας δύσκολη την στύση.
  • Αποφύγετε την κατάχρηση. Τα ναρκωτικά, όπως το αλκοόλ, ενισχύουν τους φόβους και τις σεξουαλικές ανασφάλειες στο ασυνείδητο επίπεδο χωρίς ο καταναλωτής να το γνωρίζει πλήρως, με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις σε παρανοϊκές καταστάσεις που αναστέλλουν εντελώς την στύση του πέους.

Λάβετε πρόσθετη βοήθεια από το VigRXPlus.

VigRXPlus μπορεί να βοηθήσει τους νέους άνδρες να ανακτήσουν την κανονική στύσεις τους και να έχουν ικανοποιητική σεξουαλική δραστηριότητα.

VigRXPlus είναι ένα αρσενικό προϊόν απόδοσης που αυξάνει τη λίμπιντο και βελτιώνει την στύση. Τα αποτελέσματά της έχουν αποδειχθεί και κλινικά δοκιμαστεί. Ο κεντρικός ισχυρισμός του είναι ότι μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να ενισχύσουν την ικανότητά τους να διατηρήσουν μια στύση κατά περισσότερο από 60%.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Leading Edge Health είναι ο μόνος επίσημος πωλητής. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε άλλους λιανοπωλητές τρίτων. Τα άλλα αποτελέσματα που VigRXPlus υπόσχεται είναι:

Ευκολότερη διείσδυση.

Πιο έντονους οργασμούς.

Ταχύτερη ανάκτηση στύσης.

Καλύτερο σεξ.

VigRXPlus πρέπει να είναι σε θέση να αυξήσει τη σεξουαλική απόδοσή σας με την παράταση της στύσης σας και τη βελτίωση της σεξουαλικής εμπειρίας σας στο κρεβάτι.

VigRX Plus