Ποιος είναι ο ορισμός της στυτικής δυσλειτουργίας;

Δεν είναι όλα τα σεξουαλικά προβλήματα μπορεί να θεωρηθεί ως στυτική δυσλειτουργία. Η στυτική δυσλειτουργία είναι η συγκεκριμένη κατάσταση, να μάθουν την πραγματική ορισμό εδώ.

Ποιος είναι ο πραγματικός ορισμός της στυτικής δυσλειτουργίας;

Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι η ανικανότητα να αποκτήσει ή να διατηρήσει σταθερή στύση αρκετό για να έχουν σεξουαλική επαφή. Είναι, επίσης, μερικές φορές αναφέρεται ως ανικανότητα.

Περιστασιακή ΕΔ δεν είναι ασυνήθιστο. Πολλοί άνδρες βιώνουν περιόδους στρες. Η συχνή ΕΔ μπορεί να είναι ένα σημάδι των προβλημάτων υγείας που χρειάζονται θεραπεία. Μπορεί επίσης να είναι ένα σημάδι της συναισθηματικής ή τη σχέση δυσκολίες.

Τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Οι άνδρες δεν μπορούν πάντα να επιτευχθεί με επιτυχία στύση, και αν αυτό συμβαίνει σπάνια, δεν θεωρείται πρόβλημα.

Ωστόσο, ΕΔ δεν αναφέρεται μόνο σε πλήρη αδυναμία να επιτευχθεί ένα πέος σε στύση. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης αγωνίζεται να διατηρήσει μια στύση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της συνουσίας ή αδυναμία εκσπερμάτωσης.

Υπάρχουν επίσης συχνά συναισθηματικά συμπτώματα, όπως αμηχανία, ντροπή, άγχος και μειωμένο ενδιαφέρον για σεξουαλική επαφή.

Ένας άνδρας θεωρείται ότι έχει ED όταν συμβαίνουν αυτά τα συμπτώματα σε τακτική βάση.

Αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας.

Η ανδρική σεξουαλική διέγερση είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει τον εγκέφαλο, ορμόνες, τα συναισθήματα, τα νεύρα, τους μυς και τα αιμοφόρα αγγεία. Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να προκληθεί από ένα πρόβλημα με κάποιο από αυτά. Ομοίως, το άγχος και την ψυχική υγεία ανησυχίες μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει τη στυτική δυσλειτουργία.

Sometimes a combination of physical and psychological issues causes erectile dysfunction. For instance, a minor physical condition that slows your sexual response might cause anxiety about maintaining an erection. The resulting anxiety can lead to or worsen erectile dysfunction.

How to treat erectile dysfunction.

After knowing the definition of erectile dysfunction including the symptoms and causes, now you may want to know the treatment.

Erectile dysfunction, fortunately, is treatable. If you go to a doctor, you must be prescribed certain medicines. Some medications that help treat ED are alprostadil, avanafil, sildenafil, tadalafil, testosterone and vardenafil.

Αλλά αν ψάχνετε για μια φυσική θεραπεία, η πρότασή μας είναι να MaleExtra. Θα πρέπει να γνωρίζετε MaleExtra δεν είναι ένα φάρμακο, είναι ένα συμπλήρωμα που κατασκευάζεται από φυσικά υλικά. Περιλαμβάνουν ρόδι, L-αργινίνη, μεθυλο σουλφονυλο methanecreatine, Cordyceps και ψευδαργύρου.

Αυτοί είναι τα συστατικά που απαιτούνται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Πάρτε MaleExtra τακτικά και να πάρετε τα ακόλουθα οφέλη:

  • Επιβαρύνω τη σεξουαλική σας ζωή και να αυξήσουν την εμπιστοσύνη κρεβατοκάμαρά σας.
  • Πάρτε μεγαλύτερο, πιο δύσκολο, μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις και πιο έντονους οργασμούς.
  • Πλήρως ικανοποιήσει το σύντροφό σας με σούπερ δύναμη και όλη τη νύχτα αντοχή.
  • Ικανοποίηση εγγυημένη με 60 την ημέρα μας εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

MaleExtra δουλεύει σίγουρα. Αν έχετε ήδη αναζητούν ένα αρσενικό συμπλήρωμα εξάρτημα που μπορεί να σας δώσει θετικά αποτελέσματα, χωρίς τις παρενέργειες, αυτή είναι η απάντηση.

Male Extra
Ποιος είναι ο ορισμός της στυτικής δυσλειτουργίας;