Ποιες είναι οι αιτίες του προβλήματος του προστάτη;

Πολλοί άνδρες από την ηλικία των 30 ετών και άνω μπορούν να αναπτύξουν προβλήματα του προστάτη, όπως ο προστάτης μεγαλώνει. Υπάρχουν τρεις κύριες αιτίες του προβλήματος του προστάτη.

Ο προστάτης είναι ένας αρσενικός αδένας, το μέγεθος και το σχήμα ενός μεγάλου κάστανου. Επιδείνωση της υγείας του προστάτη μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα του ουροποιητικού, της στυτικής δυσλειτουργίας, χρόνιο πόνο ή ακόμα χειρότερα.

Οι 3 αιτίες προβλήματος του προστάτη.

1. Προστατίτιδα – Αυτή η κατάσταση είναι μερικές φορές προκαλείται από μια βακτηριακή λοίμωξη. Τα βακτήρια μπορεί να είναι ήδη στο στομάχι και τα έντερα σας, τα βακτήρια που έχουν μολυνθεί από το ουροποιητικό σύστημα, ή άλλα βακτήρια. Αυτό το σενάριο είναι πιο πιθανό να συμβεί σε νεότερους ασθενείς.

Σε ηλικιωμένους άνδρες, η λοίμωξη μπορεί να προκληθεί από καθετήρες που παραμένουν στη θέση τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας ή μια περίοδο αναπηρίας.

Τις περισσότερες φορές (σε ποσοστό έως 80% των περιπτώσεων) δεν βακτήρια βρέθηκαν ποτέ. Προστατίτιδα μπορεί να συμβεί σε οξεία μορφή-ένα ξαφνικό λοίμωξη που δεν καθυστερούν τη στιγμή που θα κατεργάζεται-ή μια πιο χρόνια μορφή που μπορεί να διαρκέσει για μήνες ή ακόμη περισσότερο.

2. Καλοήθης προστάτη Υποπλασία (ΚΥΠ) – Η τεστοστερόνη, η ανδρική ορμόνη, παράγει υποπροϊόντα όπως αναλύεται που μπορεί να προκαλέσει ο αδένας του προστάτη για μεγέθυνση.

Σε όλη τη ζωή, οι ιστοί στον αδένα μπορεί να διογκωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε η ουρήθρα συμπιέζεται από την επέκταση του προστάτη, και σφηνώσει και στενό. Συχνά ερεθισμός. Αυτό καθιστά δύσκολο να ουρήσει, ακόμη και όταν η κύστη σας είναι γεμάτη.

3. Ο καρκίνος του προστάτη. Οι αιτίες του καρκίνου του προστάτη είναι άγνωστη, αλλά ορισμένοι παράγοντες κινδύνου που έχουν εντοπιστεί είναι:

  • Race – Black American men have a much higher rate of prostate cancer than White American men.
  • Family history.
  • History of sexually transmitted disease.
  • Older age.
  • Diet high in animal fats.

How to maintain healthy prostate.

Fortunately, there is a supplement to maintain healthy prostate and even treat prostate problems. The supplement is ProstatePlus manufactured in the US by Vita Balance.

ProstatePlus is a product that utilizes its powerful all natural ingredients to help deliver results and keep your prostate healthy. The ingredients include green tea, vitamin B6, nettle and saw palmetto.

ProstatePlus has the following benefits:

  • This is a product that contains no chemicals, fillers or chemicals making it safe and risk free product for your own use.
  • It is helpful in reducing inflammation in your body and prostate to make you feel comfortable.
  • It leads to reduced number of times you urinates and make you live a normal life.
  • It leads to a stronger and healthy prostate due to increase blood flow in your whole system.
  • It helps in boosting urinary flow to help you that guarantee you a healthy prostate.

We recommend ProstatePlus for you because it is manufactured in an FDA approved facility. The ingredients contained in this product are all natural which makes this product safe for human consumption.

Male Extra