Ποιες βιταμίνες μπορεί να προστατεύσει την υγεία του προστάτη;

Για τη διατήρηση του προστάτη τους υγιείς, ορισμένοι άνδρες στηρίζονται σε βιταμίνες για να υποστηρίξει την υγεία του προστάτη. Συζητάμε τα παρακάτω βιταμίνες.

Πώς θα προστατεύσει προστάτη σας;

Όλοι οι άνδρες, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα πρέπει να προστατεύουν την υγεία του προστάτη τους με όλα τα μέσα. Αυτή είναι η ελαχιστοποίηση των κινδύνων για την απόκτηση του καρκίνου του προστάτη και άλλα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με προστάτη.

Κρατήστε την ανάγνωση και να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες βιταμίνες για την υγεία του προστάτη. Να θυμάστε, η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Και, να θυμάστε επίσης ότι συμπλήρωμα για την υγεία του προστάτη μπορεί να κάνει μια πραγματική διαφορά στη ζωή σας.

Οι καλύτερες βιταμίνες για την υγεία του προστάτη.

Η βιταμίνη Ε

Η οξείδωση είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στο σώμα, καθώς γερνάμε. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεταλλαγμένα ή κατεστραμμένα κύτταρα, πιθανώς στον προστάτη.

Η βιταμίνη Ε είναι μια γνωστή πηγή αντιοξειδωτικών, η οποία μπορεί να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων που οι ελεύθερες ρίζες μπορεί να έχουν στο σώμα.

Η βιταμίνη Β6

αναφέρεται συχνά ως ο καταλύτης σούπερ σταρ για τα προτεινόμενα οφέλη της στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των άλλων βιταμινών στο σώμα. Καθώς γερνάτε, τα αποτελέσματα της οξείδωσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ικανότητά σας προστάτης να εκτελέσει βέλτιστα, έτσι ώστε η βελτίωση του συνολικού επιπέδου της απόδοσης των θρεπτικών συστατικών είναι απαραίτητη.

Η βιταμίνη D

έχει πολλά σημαντικά οφέλη για την υγεία όσον αφορά την υγεία του προστάτη, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας για την ανακούφιση των συμπτωμάτων της BPH (διευρυμένη προστάτη), προστατίτιδα ή σύνδρομο χρόνιου πυελικού πόνου, και τον καρκίνο του προστάτη.

Η θρεπτική ουσία εκτελεί επίσης πολλούς κρίσιμους ρόλους στο σώμα, όπως η βοήθεια στην οικοδόμηση ισχυρών οστών, βοηθώντας στην απορρόφηση και τη χρήση ασβεστίου και φωσφόρου, και τη διατήρηση της σωστής λειτουργίας των νεύρων.

Συμπέρασμα.

Το σώμα έχει ανάγκη από πολυβιταμίνες. Αλλά οι τρεις βιταμίνες παραπάνω είναι οι πιο απαιτείται για τη διατήρηση της υγείας του προστάτη. Λιπαρά ψάρια μπορεί να είναι καλή πηγή βιταμίνης D. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν σολομό, πέστροφα, σκουμπρί και τόνο.

Το φως του ήλιου είναι στην πραγματικότητα επίσης μια πηγή βιταμίνης D. Έτσι, οι δαπάνες περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους το πρωί συνιστάται ιδιαίτερα.Εν τω μεταξύ, για την απόκτηση βιταμίνης Ε και βιταμίνης Β6 εύκολα, μπορείτε να πάρετε ProstatePlus – ένα συμπλήρωμα από Vita Balance που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει την υγεία του προστάτη.

Το ProstatePlus είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βιταμίνη Β6, περιέχει επίσης και άλλα ευεργετικά φυσικά συστατικά, όπως τσουκνίδα, πράσινο τσάι, νύχι γάτας και είδε palmetto.ProstatePlus είναι ένα συμπλήρωμα που μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε για να κρατήσει τον προστάτη σας υγιή!

 

Male Extra