Μετασχηματισμός του σώματος: από το λίπος στους μυς

Θα σας δείξουμε πώς να πάρετε ένα μετασχηματισμό σωματικού τύπου μοντέλου ξεκινώντας από μια κατάσταση όπου έχετε μια καλή ποσότητα λίπους και λίγη μυϊκή μάζα.

Γνωρίζουμε ότι είναι μια αποθαρρυντική θέση για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο γυμναστήριο, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια εκπληκτική αλλαγή σε λίγους μόνο μήνες.

Οι μύες πρέπει να τρέφονται

Κάπου στις τελευταίες δεκαετίες, οι άνθρωποι παντού άρχισαν να συγχέουν μια υγιεινή διατροφή με “δίαιτα”.
Η δίαιτα είναι απλή στέρηση στο όνομα της απώλειας λίπους. Με αυτό έρχεται η σωματική αδυναμία, η δυστυχία και η μείωση του αθλητισμού. Γνωρίστε τη διαφορά μεταξύ της “δίαιτας” και μιας “υγιεινής διατροφής”.
Χωρίς αμφιβολία, η διατήρηση της σωματικής σύστασης είναι τυλιγμένη στη διατροφή σας. Αλλά δεν χρειάζεται να φάτε ή να ρίξετε όλους τους υδατάνθρακες σας και να μασάτε το μπρόκολο όλη μέρα. Η ακραία δίαιτα αρνείται στο σώμα τι χρειάζεται για να βιώσει υγιή ανάπτυξη με τη μορφή μυϊκού ιστού. Μακροπρόθεσμα, εκπληκτικά, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αύξηση του λίπους.
Χρησιμοποιώντας την απώλεια μυών ως δείκτη του πότε μια δίαιτα έχει πάρει υπερβολικά ακραία είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε μια υγιή προσέγγιση και βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας παίρνει αυτό που χρειάζεται για να συμβαδίσει με συνεπή και έντονη προπόνηση.
Θυμηθείτε: Μπορείτε να φάτε οποιοδήποτε παλιό σκουπίδια για να χτίσετε λίπος. Όταν τρώτε για να φτιάξετε μυς και να δώσετε στους μύες σας το καύσιμο που χρειάζονται – όπως τα αμινοξέα και τα βιοενεργά πεπτίδια για να βοηθήσουν τη σύνθεση μυϊκών πρωτεϊνών – βοηθάτε τον μύκητα να μεγαλώνει, να βελτιώνεται και να εκτελείται σε υψηλό επίπεδο!

Η διατροφή και η προπόνηση που απαιτούνται για τον μετασχηματισμό των λιπών και των μυών

Για τη διατροφή, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη το σχέδιο μέχρι τώρα: να κολλήσετε σε ολόκληρα τρόφιμα, να βγάλετε οτιδήποτε επεξεργασμένο, να προσθέσετε ζάχαρη όσο το δυνατόν περισσότερο, να γεμίσετε με άπαχα κρέατα και να φορτώσετε ινώδη τρόφιμα.
Για το τμήμα προπόνηση της πορείας σας πίσω να γίνει μέση και άπαχο και πάλι, συνιστούμε το ακόλουθο απλό πρόγραμμα.
Η προπόνηση είναι μια διάσπαση πέντε ημερών:
• Ημέρα 1 επικεντρώνεται στο άνω μέρος του σώματος.
• Η μέρα 2 σας δίνει κάποιες HIIT (προπόνηση με υψηλές εντάσεις) χρησιμοποιώντας εξοπλισμό σωματικού βάρους και καρδιο.
• Η μέρα 3 στοχεύει στο κάτω μέρος του σώματος.
• Ημέρα 4 χτυπά τα κοιλιακά και επικεντρώνεται στην ανάκτηση (γιόγκα / τέντωμα / τροχαίο).
• Η 5η ημέρα επιστρέφει στο σωματικό βάρος HIIT ή / και στον εξοπλισμό καρδιο.
Αυτό το πρόγραμμα είναι λίγο ανορθόδοξο και τα αποτελέσματα θα οδηγήσουν σε άνοδο της άλιπης μυϊκής μάζας και μεγέθους, καθώς και σε ένα σοβαρό τεμαχισμό του σωματικού λίπους για ένα σχέδιο που χτυπά τα καλύτερα και των δύο κόσμων.

Steroids
Μετασχηματισμός του σώματος: από το λίπος στους μυς