Κορυφαία φυσικά συμπληρώματα για πραγματικό κέρδος μυών

Για πραγματικά αποτελέσματα με κέρδος μυών, θα πρέπει να εξετάσετε τη λήψη φυσικών συμπληρωμάτων που θα σας βοηθήσουν με πραγματικά αποτελέσματα.

Το bodybuilding απαιτεί συμπληρώματα που είναι ειδικά για τη διεργασία συσσώρευσης και τη διαδικασία κοπής. Αυτή είναι μια πράξη εξισορρόπησης της συμπλήρωσης που βοηθά με πολλούς διαφορετικούς πόρους στο σώμα.
Καταλήξατε σωστά, στοιβάζονται σωστά, θα διαπιστώσετε ότι τα καλύτερα φυσικά συμπληρώματα συνεργάζονται για να σας βοηθήσουν να ανυψώσετε περισσότερο, να δείτε τους μυς να αναπτύσσονται σε ολόκληρο το σώμα σας και να μειώσετε το λίπος σε κάθε κύτταρο.

Η οικοδόμηση των μυών δεν απαιτεί μόνο άντληση σιδήρου

Φυσικά, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε σοβαρά κέρδη σε μυϊκή δύναμη ή το μέγεθος αν δεν ασκήσετε τουλάχιστον λίγο, αλλά στηριζόμενοι μόνο στην άρση βαρών βαρών δεν εγγυώνται πάντοτε ότι θα ξυπνήσετε μοιάζοντας με το Hulk .
Τρώγοντας μια υψηλή πρωτεΐνη, μια καθαρή διατροφή γεμάτη από υγιή λίπη και λαχανικά μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε λίπος ενώ παράλληλα δίνετε στους μύες σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την επισκευή και την ανοικοδόμηση. Αλλά μερικές φορές υπάρχει μόνο τόσο πολύ μυϊκή υπερτροφία – ή μυϊκή οικοδόμηση – μπορεί κανείς να επιτύχει όταν στηρίζεται σε μια δίαιτα ολόκληρων των τροφίμων.
Χρειάζεστε λίγη βοήθεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί γυμναστές πηγαίνουν σε συμπληρώματα για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους στόχους τους, είτε πρόκειται για απώλεια λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας ή μεγαλύτερη αντοχή.

Φυσικά συμπληρώματα που χρειάζεστε για κέρδος μυών

Δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι σκόνες πρωτεΐνης και τα μίγματα πριν από την προπόνηση. Ελέγξτε αυτά τα συνιστώμενα φυσικά συμπληρώματα για πραγματικά κέρδη μυών.
1. Πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Εάν πάρετε μόνο ένα συμπλήρωμα, πρωτεΐνη ορού γάλακτος θα πρέπει να είναι πιθανώς αυτό. Ορός γάλακτος είναι μια γρήγορη πέψη πρωτεΐνη που προέρχεται από το γάλα. Προκαλεί γρήγορη σύνθεση πρωτεϊνών μυών. Η γρήγορη δράση και η βιοδιαθεσιμότητα του ορού γάλακτος το καθιστούν ένα τέλειο συμπλήρωμα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση.
2. L-γλουταμίνη. Η L-γλουταμίνη είναι το πιο άφθονο αμινοξύ στον ανθρώπινο μυϊκό ιστό. Μια προπόνηση μπορεί να προκαλέσει απώλεια μέχρι και 40 τοις εκατό των καταστημάτων μυϊκής γλουταμίνης. Η L-Γλουταμίνη μπορεί να ενισχύσει την απόδοση με την αύξηση όγκου των μυϊκών κυττάρων, αυξάνοντας την παραγωγή αυξητικής ορμόνης και επιταχύνοντας την αποκατάσταση μυών μετά την προπόνηση.
3. Μονοϋδρική κρεατίνη. Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι το καλύτερο φυσικό συμπλήρωμα εκτός των πρωτεϊνών. Επίσης γνωστή ως φωσφορική κρεατίνη, αυτό το συμπλήρωμα θαύμα επιτρέπει στο σώμα να παράγει τριφωσφορική αδενοσίνη πιο αποτελεσματικά στον μυϊκό ιστό. Επιπλέον, η κρεατίνη προσφέρει τις ωφέλιμες παρενέργειες της πλήρωσης των μυϊκών κυττάρων με περισσότερο νερό, καθιστώντας τα φυσικά μεγαλύτερα.

Τελευταία λόγια

Η είσοδος σε φοβερό σχήμα δεν απαιτεί τρελλές χημικές σκόνες και χάπια – θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να πάρετε τα ίδια αποτελέσματα χωρίς τις επιζήμιες παρενέργειες πηγαίνοντας καθαρό και φυσικό.

Steroids