Η συνιστώμενη δοσολογία του κρέμα προγεστερόνης

κρέμα προγεστερόνης δοσολογία εξαρτάται από την τρέχουσα ορμονική και εμμηνόρροιας την κατάστασή σας. Τα παρακάτω είναι γενικές συστάσεις.

Γιατί οι γυναίκες χρειάζονται την προγεστερόνη;

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, ας anwer το ερώτημα γιατί οι γυναίκες χρειάζονται την προγεστερόνη.

Η προγεστερόνη είναι απαραίτητη από γυναίκες για πολλούς λόγους, αλλά ένας από τους σημαντικότερους ρόλους του είναι να εξισορροπήσει ή να απορρίπτουν τις επιδράσεις των οιστρογόνων. Ομόφωνα οιστρογόνων δημιουργεί έναν ισχυρό κίνδυνο για καρκίνο του μαστού και του αναπαραγωγικού καρκίνους.

Η προγεστερόνη είναι ο πρόδρομος σε τόσες πολλές άλλες στεροειδείς ορμόνες, μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη συνολική ισορροπία ορμόνης. Η προγεστερόνη διεγείρει επίσης τα οστά κτίριο και έτσι βοηθά στην προστασία από την οστεοπόρωση.

Ωστόσο, τα επίπεδα της προγεστερόνης πέφτουν δραματικά κατά την εμμηνόπαυση. Οι νεαρές γυναίκες μπορεί να έχουν ακόμη χαμηλή προγεστερόνη, λόγω του ανθυγιεινού τρόπου ζωής.

Ευτυχώς, υπάρχει κρέμα προγεστερόνης φτιαγμένη για να βοηθήσει τις γυναίκες με χαμηλή προγεστερόνη. Η κρέμα μπορεί ακόμα και να καθυστερήσει την πρώιμη εμμηνόπαυση.

Δόση κρέμας προγεστερόνης

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η δόση της κρέμας προγεστερόνης είναι για την εξισορρόπηση των ορμονών με τη σωστή δοσολογία κατάλληλη για κάθε μεμονωμένο άτομο. Ένα καλό σημείο εκκίνησης θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το φυσιολογικό ποσό το σώμα συνήθως παράγει το οποίο είναι περίπου 20mg – 30mg ανά ημέρα. Μερικές γυναίκες μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο ή περισσότερο ανάλογα με τα συγκεκριμένα συμπτώματά τους.

  • Για τις γυναίκες πριν από την εμμηνόπαυση. Η γενική δοσολογία είναι 20-24 mg ανά ημέρα. Εφαρμόστε το για 14 ημέρες πριν από τις αναμενόμενες μηνώσεις, σταματώντας την ημέρα ή έτσι πριν από τις μέντσες.
  • Για τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Η γενικήδοσολογία είναι 20 mg ανά ημέρα. Εφαρμόστε αυτή τη δοσολογία για 25 ημέρες του ημερολογιακού μήνα.

Αυτές οι δόσεις κρέμα προγεστερόνη συχνά λειτουργούν πολύ καλά για να βοηθήσει τις γυναίκες που ξεπερνούν με χαμηλά επίπεδα προγεστερόνης.

Η καλύτερη κρέμα προγεστερόνης

Τώρα ας μιλήσουμε για την καλύτερη κρέμα προγεστερόνης. Υπάρχουν τόσες πολλές κρέμες προγεστερόνης εκεί έξω, αλλά η Proferia είναι το μόνο προϊόν που σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή.

Proferia κλέβει την προσοχή μας, επειδή αυτό το προϊόν είναι μια ασφαλής, όλα-φυσικό τοπική κρέμα προγεστερόνης που μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας των ορμονών και την αντιμετώπιση των επιδράσεων της κυριαρχίας των οιστρογόνων.

Η κρέμα Proferia περιέχει μεξικανική άγρια γλυκοπατάτα – έχει αποδειχθεί ότι είναι μια εξαιρετική πηγή φυσικής προγεστερόνης. Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να μετατρέψει μεξικάνικο εκχύλισμα άγριας γλυκοπατάτας σε προγεστερόνη από μόνη της. Η προγεστερόνη πρέπει να εξάγεται από το μεξικάνικο άγριο γλυκοπατάτα σε μια εργαστηριακή ρύθμιση, όπου μπορεί στη συνέχεια να τυποποιηθεί και να δοκιμαστεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.

Η προγεστερόνη μπορεί να εξαχθεί μόνο από άγρια γλυκοπατάτα σε εργαστηριακό περιβάλλον, όπως είναι στην Προφέρια, και το τελικό αποτέλεσμα είναι μια βιο-πανομοιότυπη ορμόνη που είναι ιδανική για τις γυναίκες που πάσχουν από ορμονικές ανισορροπίες.

 

Proferia