Η θεραπεία της λίμπιντο που λειτουργεί

Χαμηλή λίμπιντο σημαίνει μια μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας που οδηγεί σε μια μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Ας εξετάσει πιθανή θεραπεία για τη χαμηλή λίμπιντο που λειτουργεί για τους άνδρες.

Χαμηλή λίμπιντο μπορεί να προέρχεται από διάφορες αιτίες. Πιο συχνά, αρσενικό χαμηλή λίμπιντο είναι αποτέλεσμα των επιδράσεων φαρμάκων πλευρά, σωματική ή ψυχική ασθένεια, το άγχος, τη γήρανση, και ορμονικά προβλήματα (τις περισσότερες φορές, η χαμηλή τεστοστερόνη).

Ο κατάλογος των χαμηλή λίμπιντο προκαλεί.

  • Ψυχολογικά προβλήματα. Το στρες και το άγχος από την πίεση της καθημερινής ζωής, σχέση ή οικογενειακά προβλήματα, κατάθλιψη και ψυχικές διαταραχές είναι μεταξύ των πολλών παραγόντων που μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική επιθυμία.
  • Ιατρικά προβλήματα. Ασθένειες όπως ο διαβήτης? συνθήκες όπως η παχυσαρκία, η υψηλή αρτηριακή πίεση, και η υψηλή χοληστερόλη? και τον ιό HIV φάρμακα, κάποια διορθωτικά μέτρα τριχόπτωση, και άλλα φάρμακα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σεξουαλική επιθυμία.
  • Οι ορμονικές αιτίες. Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη της επιθυμίας. Τα χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης σημαίνει χαμηλή σεξουαλική επιθυμία. Επίπεδα βουτιά άνδρες ηλικίας? Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν χρόνια ασθένεια, τα φάρμακα, και άλλων ναρκωτικών.

Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία λίμπιντο που λειτουργεί για τους άνδρες;

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα αποτελεσματικά μέτρα για τη βελτίωση της χαμηλής λίμπιντο:

  • Μιλήστε με έναν θεραπευτή. Συναισθηματικοί παράγοντες, καθώς και φυσικοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν τη λίμπιντο σας. Η απώλεια της επιθυμίας είναι πιο πιθανή μεταξύ των ανδρών που έχουν χάσει έναν σύζυγο, είναι άνεργοι ή έχουν χαμηλό εισόδημα ή έχουν αποσυρθεί. Μίλα σε ψυχολόγο αν έχεις πρόβλημα.
  • Άσκηση. Για να πάρει τουλάχιστον 200 λεπτά αερόβια δραστηριότητα μέτριας έντασης μια εβδομάδα οδηγεί σε βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης και τα επίπεδα τεστοστερόνης.
  • Απώλεια βάρους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν είστε παχύσαρκοι. Έχοντας λιγότερο κοιλιακό λίπος συσχετίζεται με βελτιωμένη επιθυμία.
  • Ελέγχετε τη διατροφή σας. Σε μια μελέτη των παχύσαρκων ανδρών με τύπο 2 διαβήτη, κοπή περίπου 600 θερμίδες την ημέρα, ακολουθώντας μια χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, υψηλής πρωτεΐνης, μέτρια-υδατάνθρακες δίαιτα ήταν αποτελεσματική στη βελτίωση της σεξουαλικής επιθυμίας.
  • Ελέγξτε τα φάρμακά σας. Ανεπιθύμητες ενέργειες και αλληλεπιδράσεις της φαρμακευτικής αγωγής θα μπορούσαν να συμβάλουν στην απώλεια της σεξουαλικής επιθυμίας. Μιλήστε με το γιατρό σας για να δείτε αν κάποιο από τα τρέχοντα φάρμακά σας μπορεί να επηρεάζει τη σεξουαλική σας επιθυμία.

Η θεραπεία της λίμπιντο που λειτουργεί

Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αρσενικό συμπλήρωμα. Όλες οι παραπάνω θεραπείες μπορεί να μην είναι πλήρεις χωρίς συμπλήρωση. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα συμπλήρωμα που έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη θεραπεία της χαμηλής λίμπιντο των ανδρών. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα, το συμπλήρωμα θα πρέπει επίσης να είναι φυσικό και εγκρίνεται από το FDA.

Σήμερα, το Μαμάλεν αναδύεται ως το πιο εξέχον αρσενικό προϊόν. Το Μάλεέξτρα έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα, καθιστώντας το ένα μεγάλο συμπλήρωμα μεταξύ των ανδρών. Αρσενικό Extra είναι ένα αρσενικό συμπλήρωμα με ένα μοναδικό μίγμα των συστατικών όχι μόνο μπορεί να κάνει το πέος σας περισσότερο και μεγαλύτερο, μπορεί επίσης να σας δώσει μια βελτιωμένη σεξουαλική ορμή, και τον καλύτερο έλεγχο των στύσεις σας λήψη αυτά τα χάπια τακτικά μπορεί επίσης να σας δώσει πιο έντονες οργασμούς.

Τα κύρια συστατικά αυτού του αρσενικού ενίσχυση συμπλήρωμα είναι ρόδι και νιασίνη. Ένα δισκίο περιέχει ένα μαζικό 500 χιλιοστόγραμμα του ροδιού. Το ρόδι έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην αύξηση της σκληρότητας της στύσης, ενώ η νιασίνη έχει συνδεθεί με τη μείωση της κόπωσης και τη βελτίωση της αντοχής.

Έχει επίσης άλλα συστατικά όπως η L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που παράγει νιτρικό οξείδιο το οποίο με τη σειρά του παράγει σκληρές στύσεις μέσω της διαστολής των αιμοφόρων αγγείων στους ιστούς της στυτικής στύσης. Άλλα συστατικά είναι μεθυλικό σουλτυλύλιο μεθάνιο, κρεατίνη, κορδύς, και ψευδάργυρος. Όλα τα συστατικά δεν είναι μόνο φυσικά. Είναι ασφαλές να καταναλώσεις. Αν ψάχνετε για τη θεραπεία λίμπιντο που λειτουργεί, συνιστάται να δοκιμάσετε Μάληέξτρα.

 

 

Male Extra