Δύο κύριοι τύποι της ανδρικής υπογονιμότητας

Όταν πρόκειται για την υπογονιμότητα, γενικά το ένα τρίτο των περιπτώσεων μπορεί να αποδοθεί σε άνδρες. Και υπάρχουν δύο κύριοι τύποι ανδρικής υπογονιμότητας θα πρέπει να γνωρίζετε.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται της υπογονιμότητας, όπως το πρόβλημα της γυναίκας, αλλά στην πραγματικότητα το πρόβλημα βρίσκεται συχνά στο αρσενικό. Ανδρικός παράγοντας υπογονιμότητας συμβάλλει σημαντικά στην ζευγάρια στειρότητα σε πολλές περιπτώσεις. Είναι ο λόγος για κλινικές γονιμότητας θα θέλουν να δοκιμάσουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που έρχονται στο γραφείο τους, ζητούν βοήθεια για προβλήματα υπογονιμότητας.

Τι είναι η ανδρική υπογονιμότητα;

Ανδρική υπογονιμότητα είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει την αναπαραγωγική τους άνδρες. Όταν τα ζευγάρια δεν είναι σε θέση να συλλάβουν μετά την σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλάξεις κατά μήκος τουλάχιστον ενός έτους, είναι σημαντικό οι δύο εταίροι πρέπει να ελεγχθεί από το γιατρό τους. Ένας στους τρεις περιπτώσεις υπογονιμότητας που σχετίζονται με τα θέματα με τον άνδρα.

Οι τύποι της ανδρικής υπογονιμότητας.

Υπάρχουν 2 τύποι ανδρικής υπογονιμότητας:

  1. Πρωτογενής υπογονιμότητα: δεν είστε σε θέση να υποστηρίξει μια εγκυμοσύνη μετά από τουλάχιστον 1 έτους έχουν σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη
  2. Δευτερογενής υπογονιμότητα: θα ήταν σε θέση να υποστηρίξουν μια σύλληψη τουλάχιστον μία φορά, αλλά τώρα είναι σε θέση

Οι πιο κοινές αιτίες της ανδρικής υπογονιμότητας.

  • Χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων. Αριθμός των σπερματοζωαρίων μπορεί να έχει τεράστιες διαφορές από το ένα άτομο στο άλλο, αλλά κατά μέσο όρο ένα φυσιολογικό αριθμό σπερματοζωαρίων κυμαίνεται από περίπου 15 έως 200.000.000 σπερματοζωάρια ανά χιλιοστόλιτρο. Οτιδήποτε λιγότερο από 15 εκατομμύρια θεωρείται χαμηλή και άγονο.
  • Poor motility. Even if there are plenty of sperm, if they can’t get around it won’t matter. Sperm will need to travel to the egg for fertilization, and some men’s sperm just aren’t able to make the trip because they are either too slow or don’t move forward.
  • Abnormal sperm morphology. In layman’s terms, this means sperm don’t have a normal shape. Normal sperm have a long tail and an oval head, while those with abnormal morphology may have a crooked tail or misshapen head.

A male fertility supplement to help.

If you are a male, there is one way that you can do to prevent and even treat infertility. The way is taking FertilityBlend for Men – a high-quality male fertility supplement from Daily Wellness Company.

How FertilityBlend works? FertilityBlend for Men works based on its active ingredients:

  • Το αμινοξύ, L-καρνιτίνη, έχει δειχθεί ότι είναι κρίσιμη για το σχηματισμό υγιούς σπέρματος.
  • Οι βιταμίνες C και E, το πράσινο τσάι και το σελήνιο είναι όλα τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη βελτίωση μετράει και η ποιότητα του σπέρματος.
  • Το αντιοξειδωτικό φερουλικό οξύ έχει επίσης αποδειχθεί ότι βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος.
  • Ψευδάργυρος και βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β6, Β12 και φολικού οξέος) είναι κρίσιμες θρεπτικές ουσίες σε αρσενικά αναπαραγωγικά συστήματα για διάφορα οφέλη, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού της ορμόνης, το σχηματισμό και κινητικότητας των σπερματοζωαρίων.

Όντας ένα all-φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, FertilityBlend για τους άνδρες είναι απολύτως αποτελεσματικό και δεν έχει παρενέργειες.

Fertility Blend
Δύο κύριοι τύποι της ανδρικής υπογονιμότητας