Διατροφή για να σας βοηθήσουμε να χτίσετε άπαχο μυ

Η διατροφή είναι κρίσιμη για την απόκτηση άπαχου μυός. Είναι σημαντικό να αμφισβητήσετε το σώμα σας μέσω της σωματικής άσκησης, αλλά χωρίς σωστή διατροφή, η πρόοδό σας θα σταματήσει.

Τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι πολύ σημαντικά για την απόκτηση μυών, αλλά οι υδατάνθρακες και τα λίπη είναι επίσης απαραίτητες πηγές ενέργειας.
Εάν ο στόχος σας είναι να κερδίσετε άπαχο μυ, θα πρέπει να εστιάσετε στην κατανάλωση περισσότερων θερμίδων κάθε μέρα από τα τρόφιμα για τη δημιουργία μυών.

Ο χρονισμός είναι καθοριστικός

Ο συγχρονισμός του γεύματος είναι το άλλο κλειδί για να παραμείνετε άπαχο ενώ γεμίζετε. Όταν τρώτε όχι μόνο υποστηρίζει μαζικά κέρδη, αλλά και παίζει κεντρικό ρόλο στον έλεγχο των επιπέδων σωματικού λίπους.
Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε μόνο ποιοτική μάζα, αυξήστε το μέγεθος των γευμάτων σας στο πρωινό και μετά την προπόνηση. Αυτές είναι οι δύο φορές της ημέρας όταν οι μύες επιθυμούν περισσότερες θερμίδες και θρεπτικά συστατικά – στο πρωινό επειδή είστε θρεπτικά εξαντλημένοι μετά από έναν ύπνο της νύχτας και μετά την προπόνηση επειδή οι μυϊκοί πόνοι έχουν ανάγκη από αναπλήρωση για να ξεκινήσουν τη διαδικασία αποκατάστασης.
Παρέχοντας στο σώμα το τι μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια αυτών των παραθύρων διευκολύνει τη βέλτιστη ανάπτυξη και διατηρεί τα επίπεδα λίπους στο σώμα κάτω.

Η βασική διατροφή για τον άπαχο μυ

Η πρόσληψη θερμίδων σας, μαζί με τα τρία μακροθρεπτικά συστατικά – πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπος – είναι αυτό που οδηγεί στην ανάπτυξη των μυών. Η πρωτεΐνη είναι ζωτικής σημασίας για την επισκευή των κατεστραμμένων ιστών, ενώ οι υδατάνθρακες δίνουν ενέργεια για την εκπαίδευση.
Τα λιπαρά, ενώ παρέχουν επίσης ενέργεια, είναι σημαντικά για τη λειτουργία των ορμονών. Εάν αγωνίζεστε με την οικοδόμηση μάζας, τρώγοντας περισσότερα από τα σωστά είδη τροφίμων είναι η λύση για νέα κέρδη.

Τα καλύτερα τρόφιμα για φαγητό

Μια δίαιτα για να χτίσετε τις μυϊκές ανάγκες πρέπει να περιστρέφεται γύρω από υγιεινά τρόφιμα, και εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές:
• Αυγά.
• Δέρμα γαλοπούλας χωρίς δέρμα.
• Σολομός.
• Φρούτα (μπανάνες, ανανά ή αποξηραμένα φρούτα όπως σταφίδες ή αποξηραμένα βακκίνια).
• Ολικής αλέσεως (βρώμη, καστανό ρύζι και ψωμί ολικής αλέσεως).
• ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.

Η κατώτατη γραμμή

Πολλά τρόφιμα μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε άπαχο μυ. Πολλοί από αυτούς είναι γεμάτοι με πρωτεΐνες και επιτρέπουν στους μύες σας να ανακάμψουν και να αναπτυχθούν μετά την ενεργοποίηση.
Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να καταναλώνονται υδατάνθρακες και λίπη για να παρέχουν καύσιμα για άσκηση και σωματική άσκηση.
Για να επιτύχετε το στόχο σας να κερδίσετε άπαχο μυ, επικεντρωθείτε στην άσκηση τακτικά και να τρώτε πιο θρεπτικά τρόφιμα όπως αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

 

Steroids