Γνωρίζετε τα μεγάλα οφέλη των συμπληρωμάτων γυμναστικής

Τα συμπληρώματα γυμναστικής ωφελούν την απόδοση, τη σωματική διάπλαση και την ευημερία. Δυστυχώς, δεν γνωρίζουν όλοι τα οφέλη από τη χρήση συμπληρωμάτων γυμναστικής.

Τα συμπληρώματα με μακροθρεπτικά συστατικά είναι σημαντικό να ληφθούν υπόψη κατά την ανάλυση των συμπληρωμάτων γυμναστικής. Εκείνοι που θέλουν να επιτύχουν τους στόχους γυμναστικής τους πρέπει να αναλύσουν προσεκτικά την κατανάλωση πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών τους.
Τα συμπληρώματα φυσικής κατάστασης μπορούν να σας επιτρέψουν να καταναλώνετε εύκολα τις σωστές ποσότητες μακροθρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κρεατίνη) σε διάφορες μορφές (ταχεία και αργή πέψη).

 

Οφέλη για την υγεία των συμπληρωμάτων γυμναστικής

 

Αν δεν μπορείτε να καταναλώσετε επαρκείς ποσότητες πρωτεϊνών, ένα συμπλήρωμα γυμναστικής όπως πρωτεΐνη σε σκόνη μπορεί να είναι μια βολική πηγή θρέψης. Η ανεπάρκεια πρωτεϊνών είναι επικίνδυνη για τη γενική υγεία σας και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μυϊκής μάζας, απώλεια μαλλιών και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Τα καταστήματα παντοπωλείων αποθηκεύουν τα ράφια τους με προϊόντα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες για να στοχεύουν τους οπαδούς δίαιτας με χαμηλή περιεκτικότητα σε καρβέλια Το πλεονέκτημα της πρόσθετης πρωτεΐνης είναι η αίσθηση του κορεσμού που λαμβάνετε καθώς το σώμα σας λειτουργεί για να τα αφομοιώσει, ένα μεγάλο όφελος για κάποιον που θέλει να χάσει βάρος. Τα συμπληρώματα γυμναστικής μπορούν επίσης να παρέχουν μια εύκολη, θρεπτική αντικατάσταση γευμάτων για τους διαιτολόγους.
Όταν χρησιμοποιούνται σωστά και σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και άσκηση, οι κατασκευαστές σώματος και οι αθλητές μπορούν να επωφεληθούν από τα συμπληρώματα γυμναστικής μεταξύ των γευμάτων για να επιδιορθώσουν τις βλάβες των ιστών που προκαλούνται από τις προπονήσεις.

 

Μυϊκή αύξηση

 

Τα συμπληρώματα γυμναστικής μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν όταν προσπαθείτε να κερδίσετε άπαχο μυ. Οι ενήλικες που επιθυμούν να ασκήσουν μυϊκή δύναμη πρέπει να τροφοδοτούν με δύναμη πολλές φορές την εβδομάδα και να αυξάνουν την πρόσληψη πρωτεϊνών από 0,4 έως 0,6 γραμμάρια ανά λίβρα σωματικού βάρους ανά ημέρα σε μεταξύ 0,6 και 0,9 γραμμάρια.
Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες που χρησιμοποίησαν συμπληρώματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος έδειξαν μεγαλύτερη βελτίωση στην απόδοση αντοχής και αύξηση μυϊκής μάζας μετά από έξι εβδομάδες από όσους έλαβαν εικονικό φάρμακο.

 

Τελική ετυμηγορία

 

Τα συμπληρώματα γυμναστικής καθιστούν πολύ πιο εύκολο να αποκτήσετε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να δημιουργήσετε μυς και μπορεί ακόμη και να σας δώσουν ένα πλεονέκτημα και να βελτιώσετε την εκπαίδευσή σας και τη γενική υγεία όταν λαμβάνετε σωστά και σε συνδυασμό με μια καλή διατροφή.

Steroids