Αναβολικό στεροειδές και στανοζολόλη: ποια είναι αυτά

Λοιπόν, τα αναβολικά στεροειδή και η στανοζολόλη δεν είναι στην πραγματικότητα δύο διαφορετικά πράγματα. Το Stanozolol είναι ο πιο δημοφιλής αναβολικός στεροειδής άνθρωπος που έγινε ποτέ.

Ένα άλλο όνομα για το stanozolol είναι το winstrol. Αναπτύχθηκε από τα Winthrop Laboratories το 1962 και έχει δηλωθεί από την FDA ως ασφαλής για ανθρώπινη χρήση. Σε αντίθεση με άλλα στεροειδή, η σταννοζολόλη μπορεί να επιβιώσει από τις πεπτικές δραστηριότητες του ήπατος, εάν καταναλωθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πωλείται επίσης ως δισκίο δια του στόματος στεροειδές.

Stanozolol στο bodybuilding

Το Stanozolol είναι ένα από τα στεροειδή που χρησιμοποιούνται συχνότερα στον αθλητισμό και στους “κύκλους κοπής” από τους κατασκευαστές σώματος. Ένας κύκλος κοπής είναι μια περίοδος κατά την οποία τα στεροειδή λαμβάνονται σε κύκλους προκειμένου να οικοδομηθεί η σωματική διάπλαση.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιατρικά για τη θεραπεία κληρονομικού αγγειοοιδήματος και αναιμίας. Το Stanozolol έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στις ΗΠΑ για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης και για την προώθηση της ανάπτυξης στα παιδιά με ακρωτηριασμό. Η καλύτερη χρήση του Stanozolol είναι στο bodybuilding.

Πώς λειτουργεί το stanozolol

Σε αντίθεση με άλλα στεροειδή όπως το anadrol ή το dianabol, τα οποία δρουν μέσω μη υποδοχέων, η stanozolol δεσμεύεται με τους υποδοχείς των ανδρογόνων των κυττάρων προκειμένου να δράσει στο σώμα. Το Stanozolol έχει επίσης υψηλή συγγένεια για δέσμευση με σφαιρίνη σύνδεσης σεξουαλικής ορμόνης ή SHBG. Αυτό επιτρέπει την παραμονή μεγαλύτερης ποσότητας stanozolol στην κυκλοφορία του αίματος και την αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης.
Λόγω των υψηλών δυνατοτήτων παραγωγής πρωτεϊνών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή άπαχου μάζας. Παρόλο που παρέχει σκληρούς μυς, δίνοντας την ψευδαίσθηση της απώλειας λίπους, στην πραγματικότητα δεν κάνει το χρήστη να χάσει λίπος. Λόγω της λιγότερης κατακράτησης νερού, οι μύες που αναπτύσσονται έχουν σκληρή και ποιοτική εμφάνιση.
Δεν έχει καμία οιστρογονική δραστηριότητα από την πλευρά του και ούτε μετατρέπει σε οιστρογόνα, επειδή δεν αρωματοποιεί. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η στανοζολόλη δεν μπορεί να προσφέρει τα δραματικά αποτελέσματα που μπορεί να έχουν τα στεροειδή όπως το dianabol.

Δοσολογία και χορήγηση για το stanozolol ως αναβολικό στεροειδές

Χρησιμοποιήστε το stanozolol σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Εάν δεν καταλαβαίνετε τις σωστές οδηγίες, ρωτήστε το γιατρό σας, τη νοσοκόμα ή τον φαρμακοποιό σας για να σας το εξηγήσουν.
Ως δισκίο, λαμβάνεται γενικά σε δόσεις 5 mg. Για ενδομυϊκές δόσεις χορηγούνται γενικά ενέσεις των 50 ml.
Πάρτε stanozolol με ένα γεμάτο ποτήρι νερό. Το Stanozolol μπορεί να λαμβάνεται με ή χωρίς τροφή. Είναι σημαντικό να παίρνετε τακτικά το stanozolol για να έχετε το μεγαλύτερο όφελος.
Ο γιατρός σας μπορεί να θέλει να κάνετε εξετάσεις αίματος ή άλλες ιατρικές αξιολογήσεις κατά τη διάρκεια της θεραπείας με το stanozolol για να παρακολουθήσετε την πρόοδο και τις παρενέργειες.
Φυλάξτε την stanozolol σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από την υγρασία, τη θερμότητα και το άμεσο φως.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αν και η στανοζολόλη είναι διαθέσιμη σε από του στόματος μορφή, δεν συνιστάται η λήψη από το στόμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίρνει ένα φόρο για την υγεία του ήπατος του προσώπου που το παίρνει.

 

Steroids