Milyen mellékhatásai vannak a progeszteron krém?

A progeszteron krém segített sok nő, hogy visszanyerjék a hormonális egyensúlyt, és az általános egészségi állapot. De vajon progeszteron krém nincs semmilyen mellékhatása?

Ön szenved meddőség, mióma, endometriózis, PMS, vagy a negatív mellékhatások a menopauza? Ha igen, a természetes progeszteron krém lehet a válasz, hogy a hormonális hogy okozza a szenvedést.

Valóban, a progeszteron krém természetes módon egyensúlyt a hormonok és segíthet enyhíteni vagy teljesen eltávolítani néhány egészségügyi kérdések, hogy már sújtja.

Progeszteron krém vagy lehet készült a természetesen termelt progeszteron vagy a szintetikus progeszteron analógok hívják progesztinek.

A progeszteron krém erősen zsíroldékony és nagyon jól felszívódik felvisszük a bőrre. Használata progeszteron topikális krém formában lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ellenőrizze és változhat a progeszteron mennyiségét alkalmazzuk a test minden használat.

Mellékhatások A progeszteron krém.

Will segítségével progeszteron krém mellékhatásai? A rövid válasz az lehet, de akkor nem, ha helyesen használja.

Az ok, amit oly sok időt töltött tárgyalunk a megfelelő módon használja a progeszteron krém, mert nem mindegy, egy kicsit.

Egyes nők komolyan előnyös a progeszteron krém miatt azonban egy rossz tapasztalat (több mint adagolás vagy jogtalan alkalmazás) soha nem próbálja meg újra.

A legtöbb mellékhatás, hogy a nők tapasztalatai progeszteron köze a túl sok a test (ami elég könnyen fix).

Alkalmazza progeszteron krém rendesen.

If you are not applying progesterone cream correctly it may not be effective. The best areas for application are places in which capillaries are dense and close to the surface of the skin, such as:

  • Face.
  • Neck.
  • Upper chest.
  • Breasts.
  • Inner arms.
  • Palms of hands and feet.

Avoid putting progesterone cream on the fattiest areas of the body, as this may inhibit proper absorption. Fat will store the progesterone, rather than allow it to move into the bloodstream, circulate and be utilized by the body. In addition, rotate where you apply the cream each time you use it to avoid saturation.

The dose of progesterone cream that you use each day will vary (sometimes significantly) from person to person. But we’ve found the average dose to be somewhere between 20 to 40mg per day.

The recommended progesterone cream to use.

Progesterone cream that we recommend for you to use is Proferia. The reason is that Proferia is made from natural ingredients.

Proferia cream comes with a very powerful main ingredient – Mexican wild yam. Mexican wild yam has been shown to be an excellent source of natural progesterone.

Since made from natural ingredients, no serious or adverse side effects have been reported from taking Proferia.

What you will get from Proferia is just health benefits. Prove it!

Proferia
Milyen mellékhatásai vannak a progeszteron krém?